BCR Romania: Mesajele IMPORTANTE pentru TOTI Clientii Romani

BCR Romania doua mesaje foarte importante pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ele, si ce sa faci.

BCR Romania firewall

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania, are mesaje importante pentru clientii sai din toata tara, si le cere sa fie extrem de vigilenti in aceasta perioada pentru a se asigura ca nu sunt pusi in pericol. Mai exact, cei de la BCR Romania le recomanda clientilor sa isi protejeze conturile pe care le acceseaza pentru internet banking de pe telefoane si calculatoare, iar masurile sunt extrem de importante pentru siguranta tuturor clientilor sai.

BCR Romania le spune oamenilor ca ar trebui sa isi activeze pe telefoane un cod de siguranta, astfel incat in momentul in care primesc coduri de acces pentru internet banking, sau plati, nimeni sa nu le poata vedea. Este deasemenea foarte important ca toti clientii BCR Romania sa aiba in prealabil activata optiunea din telefoane care ascunde mesajele din ecranul de blocare, altfel ele pot fi afisate in totalitate acolo, iar codul de acces devine inutil.

BCR Romania: Mesajele IMPORTANTE pentru TOTI Clientii Romani

BCR Romania le cere deasemenea clientilor sai sa fie foarte atenti la calculatoare, pe care ar trebui sa instaleze aplicatii de tip firewall, antivirus, sau antispyware, astfel incat ei sa fie protejati. Aceste aplicatii sunt capabile sa detecteze diverse tipuri de atacuri, sa detecteze software de tip spyware, sau malware insa sa si impiedice accesarea calculatoarelor de la distanta, iar aici intervine software-ul de tip firewall, extrem de important pentru servere, de exemplu.

BCR Romania face aceste recomandari pentru ca este important ca toti clientii sa se protejeze cat se poate de bine impotriva oricaror tipuri de atacuri care ii pot viza, si exista foarte multe in desfasurare in aceasta perioada. Doar cu software de acest gen pot spera oamenii ca pot sta in siguranta, si asta in conditiile in care exista foarte multi hackeri care abia asteapta sa gaseasca date pe care sa le poata fura usor de la oameni.

BCR Romania are o multitudine de sfaturi de securitate pentru clientii sai in aceasta perioada, si ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce are de spus pentru noi acum.