Orange: AVERTISMENT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange are un avertisment foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

Orange malware

Orange are un avertisment foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca e vorba despre o problema foarte serioasa care poate afecta un numar foarte mare de oameni, din pacate. Cei de la Orange dezvaluie in aceasta pagina o serie de recomandari serioase pentru clientii care vor sa isi protejeze datele importante, atunci cand folosesc internetul, si e foarte important sa fim constienti de ceea ce se intampla acolo.

Orange nu e la prima recomandare importanta de acest gen in ceea ce priveste securitatea pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca exista foarte multe atacuri in ultima vreme care vizeaza securitatea datelor. Cei de la Orange vor sa ii protejeze cat se poate de bine pe toti clientii din Romania, astfel ca au decis sa vina cu aceste recmandari acum pentru a ii ajuta pe oameni sa nu ajunga in situatia de a avea datele furate de hackeri.

Orange: AVERTISMENT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange prezinta o varietate de situatii in care s-ar putea gasi oricare dintre clientii sai in folosirea obisnuita a calculatoarelor, telefoanelor, laptop-urilor, sau tabletelor. Vorbim despre situatii care vizeaza evitarea accesarii de fisiere malitioase care ar putea contine malware, in special din email-uri sau de pe retele de socializare, dar si a website-urilor de la persoane necunoscute, care ar putea deasemenea sa fie pline de malware, sau sa pacaleasca oamenii pentru a le fura datele.

Orange ofera deasemenea recomandari pentru folosirea retelelor WiFi de catre oameni, dar si cu privire la evitarea situatiilor in care copiii pot ajunge sa faca achizitii scumpe din jocurile pe care le folosesc. Orange vorbeste si despre felul in care ar trebui sa ne tratam datele de pe retelele de socializare, si daca ar trebui sa le folosim pentru inregistrare in aplicatii pentru cumparaturi online, si nu numai, asa ca e bine sa fiti atenti la ceea ce se detaliaza.

Orange are extrem de multe informatii importante pentru clientii sai din toata Romania, si trebuie in mod neaparat sa va uitati cu foarte mare atentie la tot ceea ce ne prezinta, pentru ca avem ce sa invatam.