DACIA Duster 2022: OFICIAL, Anuntul cu Vestea foarte PROASTA

DACIA Duster 2022 este in centrul unui anunt oficial care vine ca o veste foarte proasta pentru clientii din toata lumea, iata ce se intampla cu masina.

DACIA Duster 2022 productie

DACIA Duster 2022 este o noua versiune de masina din categoria SUV-urilor pe care cei de la DACIA le produc si le vand, iar conform celor mai recente informatii oficiale, ea ar urma sa fie lansata in 2022 pe piata. O data clara nu a fost pana in momentul de fata dezvaluita de catre cei de la DACIA, insa este de asteptat ca DACIA Duster 2022 sa fie pusa in vanzare undeva prin prima parte a anului 2022, dar asta numai daca problemele actuale nu se vor agrava.

DACIA Duster 2022 ar putea avea productia afectata de ceva ce se intampla acum, mai exact o noua suspendare a productiei la fabrica din Romania din cauza lipsei chip-urilor si a semiconductorilor folositi pentru componentele integrate in masini. Aceasta nu e prima oara cand productia este oprita in fabricile Renault, si DACIA din cauza acestei probleme, iar deocamdata e neclar cum anume ar putea fi afectata productia DACIA Duster 2022, dar e foarte posibil sa fie.

DACIA Duster 2022: OFICIAL, Anuntul cu Vestea foarte PROASTA

DACIA Duster 2022 foloseste o varietate de chip-uri in componentele care ii insumeaza dotarile, iar toate acestea vin din Asia, acolo unde primavara anului 2020 a oprit productia de aceste tipuri de componente. In 2021 lucrurile au revenit la normal din punct de vedere al productiei, dar chiar si asa, fabricile nu pot face fata cererilor uriase care vin din toata lumea, si nu doar producatorii auto sunt afectati, ci toti cei care fac orice fel de produse electronice.

DACIA Duster 2022 ar putea avea productia substantial afectata de actuala problema, mai ales daca ea nu va fi rezolvata rapid, Ford estimand ca productia sa de automobile ar urma sa fie afectata cu cel putin 20% in 2021. DEsigur ca in cazul DACIA Duster 2022 vorbim despre un numar mic de masini care ar urma sa fie produs pe final de an 2021, insa chiar si asa, e foarte posibil ca inclusiv lansarea sa fie amanata din cauza acestei situatii.

DACIA Duster 2022 este una dintre masinile importante care vor fi lansate de catre DACIA in viitorul foarte apropiat, si urmand a fi ultima intre 2022 si 2024/2025, cand e asteptata lansarea DACIA Duster 3 si DACIA Bigster.