Windows 10: Noua Functie SURPRIZA Oferita in Calculatoare

Windows 10 are o noua functie surpriza oferita in calculatoare de catre compania Microsoft, iata ce a pregatit pentru toata lumea chiar de acum.

Windows 10 interese

Windows 10 are o noua functie surpriza oferita pentru calculatoare de catre cei de la Microsoft, americanii dorind sa le permita utilizatorilor sa beneficieze de tot ceea ce are mai bun de oferit software-ul lor. Windows 10 are o noua functie implementata in interfata pentru Window Start, deasupra casutei care ne ofera posibilitatea de a cauta printre toate fisierele care exista in calculatoarele noastre, si e ceva foarte util pentru toti cei care utilizeaza software-ul.

Windows 10 are reimplementata o functionalitate bazata pe tile-uri cu informatii din diverse domenii, de la vreme si pana la stiri, cei de la Microsoft parand sa fie de parere ca lumea vrea sa le vada in Windows Start. Windows 10 ne pemite sa accesam acele tile-uri pentru a vedea mai multe informatii cu privire la oricare dintre sectiunile care exista acolo, adica sa vedem starea vremii, mai multe stiri, iar daca nu avem o aplicatie dedicata preinstalata, suntem directionati spre Internet Explorer.

Windows 10: Noua Functie SURPRIZA Oferita in Calculatoare

Windows 10 are aceasta schimbare prezenta in versiunile beta pe care cei de la Microsoft le testeaza in momentul de fata, si se pare ca totul e facut direct din serverele celor din Redmond, fara a fi nevoie de o actualizare fizica. Totul e pregatit de Microsoft pentru a fi oferit intr-un mod cat mai simplu pentru Windows 10, ideea de simplitate fiind una pe care Microsoft a promovat-o ani de-a randul, iar acum ea devine si mai importanta pentru toata lumea, dupa cum se vede.

Windows 10 interese taskbar

Windows 10 are deasemenea schimbari facute si pentru tasbkar, aici urmand a fi afisata o noua sectiune numita “News and Interests”, acesta avand afisate stiri si diverse alte informatii de interes. Totul face parte din strategia celor de la Microsoft pentru a afisa cat mai multe date de care oamenii sa fie cu adevarat interesati, iar Windows 10 devine mult mai aglomerat decat in mod normal, dar totul spre binele utilizatorilor, teoretic.

Windows 10 are aceste schimbari testate acum de catre compania Microsoft, iar lansarea lor are la baza dezvoltarea intr-un mod suficient de bun incat ele sa fie cu adevarat utile pentru noi.