Fortnite: Surprizele SPECIALE Lansate pentru Valentine’s Day

Fortnite inimi

Fortnite are lansata in mod oficial actualizarea Hearts Wild pentru Valentine’s Day, compania Epic Games oferindu-le jucatorilor din intreaga lume o gama larga de noutait pentru aceasta sarbatoare speciala din an, asa cum se intampla de fiecare data in aceasta perioada.

Fortnite are actualizarea Hearts Wild lansata pentru jucatorii din intreaga lume chiar din data de 8 februarie, astfel ca vorbim despre o veste grozava, mai ales ca au fost implementate foarte multe noutati, incepand cu o serie de skin-uri tematice, dar iata noutatile anuntate de Epic Games.


Inimile vor flutura la șansa de a câștiga ținuta minunată înainte de a ajunge în magazinul de obiecte. Fie că sunteți un cuplu sau orice alt duo dinamic, adunați echipa Duos pentru Hearts Wild Cup pe 9 februarie 2021. Dvs. și partenerul dvs. Duos veți avea la dispoziție 3 ore pentru a finaliza până la 10 meciuri pentru a câștiga puncte. Duo-urile cele mai performante din fiecare regiune de server vor câștiga Lovely Outfit și Heartblast Back Bling.

Community Battles revine pentru Hearts Wild cu un nou eveniment: Hearts Wild Team Battles. În perioada 10-17 februarie 2021, jucătorii Fortnite vor avea ocazia să facă echipă cu creatorii lor preferați pentru a-i ajuta să câștige puncte în provocări unice.

  • Primul loc: Lame fără suflare Târnăcop, Shufflly Shapes Wrap, Spray Love Reel, Emoticon Perfect Match și Hearts Wild Team Battles Banner
  • Locul al doilea: Shufflly Shapes Wrap, Reel Love Spray, Emoticon Perfect Match și Hearts Wild Team Battles Banner
  • Locul al treilea: Spray Love Reel, Emoticon Perfect Match și Bannerul Hearts Wild Team Battles
  • Locul al patrulea: Emoticon Perfect Match & Hearts Wild Team Battles Banner
  • Locul cinci: Hearts Wild Team Battles Banner

Săptămâna aceasta, în Fortnite Creative, Welcome Hub trece printr-o transformare minunată. De la 10 AM ET pe 9 februarie până la 10 AM ET pe 16 februarie 2021, mergeți la centrul de întâmpinare Valentine’s ified și opriți-vă și mirosiți trandafirii!

De acum până la 10 AM ET pe 15 februarie 2021, accesați pagina Fortnite Cosplay pentru a descărca și a tipări materialele dvs. pe hârtie. De acolo, construiește măști pentru cosplay ca Wild Card, Lovethorn și Heartbreaker – plus creează mini-modele de Cuddle Team Leader, Cuddle King și Love Ranger. Răspândiți dragostea și împărtășiți-vă artizanatul pe social cu #myFNvalentine

Cu atât de mulți pești în mare, cu siguranță Fishstick este capabil să găsească un Valentine. Misiunile din această săptămână, care sunt difuzate în direct pe 11 februarie 2021, la 9 AM ET, implică ajutarea Fishstick-ului să se întâlnească. Fă prietenului tău pește această favoare și câștigă ceva XP în acest proces!

Noile ținute își vor face debutul în Magazinul de articole din toată Hearts Wild, incluzând fanul # 1 al lui Cuddle King, Lovely și Cuddle Team Leader. Ținutele din anii trecuți, cum ar fi iubitorul dur Lovethorn, își vor face drum și la magazinul de articole!