BANCA Transilvania: Noi SCHIMBARI IMPORTANTE pentru Clienti

BANCA Transilvania a facut o serie de noi schimbari foarte importante pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii, si cum profiti de ele.

BANCA Transilvania acces

BANCA Transilvania a facut o serie de schimbari foarte importante pentru clientii sai din toata Romania, schimbari despre care oricine ar trebui sa stie chiar acum pentru ca vizeaza destul de multa lume. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au luat decizia de a actualiza aplicatia NeoBT pentru a implementa o serie de noutati foarte importante pentru experienta de care au parte clientii care o folosesc pentru a-si administra serviciile bancare acum.

BANCA Transilvania ofera aplicatia NeoBT pentru iPhone si Android in acest moment, ambele versiuni fiind actualizate de catre institutia financiara din Romania, deci puteti sa instalati actualizarea pe ambele. Vorbim despre aceeasi lista de noutati care este mentionata de catre BANCA Transilvania atat pentru versiunea iOS, cat si pentru cea Android, a aplicatiei sale, deci in ambele situatii ne putem bucura de fix aceleasi modificari pentru aplicatiile sale.

BANCA Transilvania: Noi SCHIMBARI IMPORTANTE pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca noua versiune a aplicatiei sale NeoBT ofera posibilitatea de a controla accesul la ea de pe oricare dintre telefoanele iPhone si ANdroid de pe care o folosim. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania a implementat noile metode sigure de autorizare a platilor, asa cum a facut si in cazul aplicatiei BT Pay, deci ar trebui sa o putem folosi si pe aceasta pentru a autoriza orice fel de plati pe care le facem online.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca a imbunatatit interfata prin care ne permite sa facem schimburi valutare in aplicatia NeoBT, deci experienta de folosire pentru aceasta ar trebui sa fie imbunatatita. Separat, BANCA Transilvania spune ca a implementat si alte schimbari menite sa faca experienta de utilizare a NeoBT una mult mai buna, asa ca ramane doar sa vedem daca tot ceea ce este disponibile e intr-adevar mai bun pentru noi.

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar aplicatiile sale NeoBT sunt disponibile pentru descarcare gratuita prin App Store si Google Play Store chiar de acum.