DACIA Logan 3: Model EXCLUSIV la care VIseaza Multi Clienti

DACIA Logan 3 este prezentata intr-un model exclusiv la care viseaza foarte multi dintre clienti, iata ce versiune ar vrea soferii sa conduca.

DACIA Logan 3 coupe

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai discutate masini ale momentului, iar asta pentru ca upgrade-ul lansat de catre DACIA pentru aceasta serie a fost unul extrem de important, care a adus si multe schimbari serioase. Ei bine, printre toate noutatile pe care DACIA Logan 3 le-a adus pentru clienti nu se numara si o versiune coupe a masinilor, ceva ce a existat in gama DACIA in perioada comunismului, versiunea respectiva avand si denumirea Sport.

DACIA Logan 3 nu este vanduta intr-o versiune coupe, insa un artist ungar s-a gandit ca n-ar strica sa ne prezinte cum ar fi putut arata un asemenea model daca ar fi fost facut de catre compania romaneasca. Puteti vedea mai sus cat de bine ar fi aratat o DACIA Logan 3 in versiune coupe, si mai mult ca sigur s-ar fi gasit oameni care sa o cumpere, in special in afara Romaniei, acolo unde modelele coupe sunt mult mai populare decat in tara noastra.

DACIA Logan 3: Model EXCLUSIV la care VIseaza Multi Clienti

DACIA Logan 3 nu are chiar tot ceea ce si-ar dori oamenii de la aceste tipuri de maini, insa vorbim totusi despre un model surprinzator de ieftin care are succes foarte mare in multe piete. O versiune coupe a DACIA Logan 3 ar fi putut extinde succesul masinilor companiei romanesti, ceea ce ar fi fost o veste foarte buna, mai ales daca modelul ar mai fi fost si ceva mai sportiv, poate si cu o motorizare mai buna, dar asta nu e usor de realizat, din pacate.

DACIA Logan 3 ar fi putut costa si mai mult decat modelele standard pentru ca, in general, modelele coupe sunt mai scumpe, mecanismul de retractare al plafonului fiind foarte complicat si costisitor. Chiar si asa, tot s-ar fi bandut destule modele coupe ale DACIA Logan 3, si asta ar mai fi adus atentie pentru masinile care sunt vandute de catre producatorul roman in multe zone de pe glob, dar strategia celor de la DACIA este cu mult diferita, dupa cum prea bine stiti.

DACIA Logan 3 este disponibila in momentul de fata pentru rezervare in Romania, dar si pentru testare in reprezentante, asa ca puteti sa o incercati pentru a vedea daca e masina potrivita pentru voi.