WhatsApp: ATENTIONAREA Oficiala cu un SECRET din Telefoane

WhatsApp a emis o noua atentionare oficiala cu un secret important pentru telefoane, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu dezvaluirea.

WhatsApp preventie

WhatsApp are o noua atentionare oficiala pentru miliardele de oameni care ii folosesc aplicatia in intreaga lume pe telefoane, si vorbim despre un mesaj extrem de important care ar trebui sa fie in atentia tuturor. Mai exact, vorbim despre o atentionare care vizeaza faptul ca utilizatorii platformei WhatsApp ar trebui sa activeze autentificarea in 2 pasi pentru contul lor din platforma in ideea de a ii creste substantial nivelul de siguranta.

WhatsApp ofera optiunea de a folosi un sistem de securitate in 2 pasi pentru aplicatia sa, acesta implicand si utilizarea unui PIN, astfel incat nimeni sa nu ne poata transfera datele intr-un alt telefon. Multumita acestui sistem, atunci cand cineva va incerca sa ne fure contul, si sa se logheze in WhatsApp dintr-un alt telefon, va trebui sa foloseasca si PIN-ul setat de catre noi pentru sistemul de autentificare in 2 pasi, nivelul de siguranta crescand substantial.

WhatsApp: ATENTIONAREA Oficiala cu un SECRET din Telefoane

WhatsApp stie foarte bine cat de important este pentru oameni contul din platforma sa de mesagerie, asa ca de ceea a implementat aceste masuri de siguranta pentru toata lumea, si noi ne putem bucura de ele. Puteti vedea in clipul video de mai jos cat de usor este de setat un asemenea tip de PIN pentru sistemul de autentificare in 2 pasi, el fiind cerut in mod periodic de catre cei de la WhatsApp pentru ca noi sa nu il uitam, si asa, daca ne schimbam telefonul, il vom putea folosi rapid.

WhatsApp ofera aceasta avertizare ca parte a zilei sigurantei pe internet, si dupa cum stim cu totii, e nevoie sa fim mult mai atenti cu ceea ce se intampla in aceasta platforma de mesagerie. WhatsApp este de departe cea mai populara aplicatiei de mesagerie de pe planeta, ea fiind vizata de catre foarte multi hackeri, astfel ca trebuie sa fim mereu vigilenti in legatura cu ale noastre conturi pentru a le proteja cat putem de bine de furturi.

WhatsApp incearca sa ne ajute cu sfaturi de acest gen, insa pana la urma noi suntem cei care trebuie sa fim foarte vigilenti la tot ceea ce se intampla in jurul nostru, si sa ne protejam asa cum stim mai bine.