DACIA Bigster: Modelul SPECIAL la care VISEAZA Multi Romani

DACIA Bigster este urmatorul model important de SUV pe care DACIA vrea sa il lanseze, iar astazi vedem un model special la care vizeaza romanii.

DACIA Bigster camioneta

DACIA Bigster este urmatoarea evolutie majora pentru linia de SUV-uri pe care cei de la DACIA o pregatesc pentru lansare in momentul de fata, si vorbim despre ceva de care foarte multa lume va fi fara discutie interesata. DACIA Bigster a fost deja prezentat in mod oficial de catre DACIA, deci nu vorbim despre ceva care nu va ajunge pe piata, insa producatorul roman a evitat sa prezinte in mod oficial si o versiune care exista pentru seria Duster.

DACIA Bigster nu a avut pana in momentul de fata prezentat vreun model pick up, adica fix versiunea care a fost dezvaluita in mod oficial pentru Duster chiar la finalul anului trecut. DACIA Bigster are prezentata versiunea standard pe care cei de la DACIA vor sa o puna la vanzare undeva prin 2025, insa o versiune pick up nu a fost prezentata, sau macar zvonita de catre cineva pana in momentul de fata, deci nu se stie daca ea va fi lansata, desi clientii o vor astepta.

DACIA Bigster: Modelul SPECIAL la care VISEAZA Multi Romani

DACIA Bigster camioneta concept

DACIA Bigster este totusi prezentat intr-un asemenea model special in imaginea de mai sus, cei de la DACIA putand sa le ofere clientilor posibilitatea de a cumpara o versiune de acest gen pentru seria sa noua de SUV-uri, si ea ar putea fi extrem de utila in multe conditii de exploatare. DACIA Bigster este un model mai mare de SUV in comparatie cu Duster, iar o versiune pick up ar putea fi extrem de utila pentru multi dintre cei care au de carat cantitati mari de produse.

DACIA Bigster va fi mai scump decat modelele standard ale Duster, cu cel putin 30% conform celor de la DACIA, astfel ca si o versiune pick up ar putea fi mai scumpa, pentru ca productia sa e diferita. Desigur ca foarte multe depind de modul in care DACIA Bigster va fi gandita de la bun inceput de catre producatorul roman, iar daca o versiune pick up va fi oferita, e posibil sa o vedem abia dupa lansarea modelelor principale, nu impreuna cu ele.

DACIA Bigster ar putea fi lansata intr-o versiune pick up doar daca actualele modele ale Duster vor avea succes dupa ce vor fi lansate pe piata, asa ca trebuie sa asteptam si sa vedem ce se va intampla cu acestea, in final.