Samsung GALAXY S22: Anuntul INCREDIBIL cu Uriase Schimbari

Samsung GALAXY S22 este in centrul unui anunt incredibil care dezvaluie schimbari uriase pentru toata lumea, iata ce este asteptat cu noile telefoane.

Samsung GALAXY S22 baterii

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea serie importanta de telefoane care va fi lansata de catre compania Samsung, si inainte ca ea sa fie lansata, iata ca incep sa apara si primele detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa primim. Mai exact, cei de la Samsung pregatesc mari schimbari pentru seria de telefoane, iar cu Samsung GALAXY S22 vom vedea un nou design pentru produse, acesta urmand a aduce un profil mai subtire pentru aceste tipuri de dispozitive.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa aiba grosimea redusa de catre compania Samsung, insa asta doar pentru ca si bateriile ar urma sa fie mai mici decat cele pe care le vedem in actualel modele. Aceasta modificare pentru capacitatea bateriilor este o schimbare foarte interesanta pentru Samsung GALAXY S22, insa asta nu inseamna si ca utilizatorii vor avea parte de o experienta prea buna de folosire a noilor modele, ba din contra, una mai proasta.

Samsung GALAXY S22: Anuntul INCREDIBIL cu Uriase Schimbari

Samsung GALAXY S22 cu o baterie mai mica decat cea din actualele modele, dar cu un ecran la fel de mare, si noi functii de inregistrare video 8K, plus alte componente importante, nu va avea autonomie la fel de buna. Nu se stie deocamdata cam cu cat ar urma sa scada capacitatea bateriilor din telefoanele din seria Samsung GALAXY S22, insa e de asteptat sa fie vorba despre undeva pana in 10%, nu mai mult de atat, asa cum se fac de obicei schimbarile de acest gen.

Samsung GALAXY S22 are deocamdata testate aceste schimbari pentru prototipurile pe care compania Samsung le testeaza, deci nu se stie daca intr-un model care va fi pus in vanzare publica va fi vorba despre o situatie similara. Desigur ca e nevoie intai ca prototipurile sa treaca de vaza de testare pentru ca Samsung GALAXY S22 sa fie aprobat pentru vanzare in masa, iar asta ar trebui sa se intample undeva pana in toamna acestui an.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie lansat in primavara anului viitor, insa pana atunci vom afla cu siguranta toate detaliile privitoare la punerea sa in vanzare pentru clientii din toata lumea.