Guvernul Romaniei: Vaccinurile au Redus Rata de Infectare cu Coronavirus a Medicilor

0

Guvernul Romaniei vaccinurile redus rata infectare coronavirus medici

Guvernul Romaniei dezvaluie astazi ceva extrem de important, mai exact ca vaccinurile impotriva Coronavirus au redus substantial rata de infectare in randul medicilor, in special dupa ce acestia au primit ambele doze, iar mai jos puteti vedea graficul.

Guvernul Romaniei spune ca rata de infectare in randul cadrelor medicale s-a redus cu 87.7% in urma vaccinarii cu ambele doze, si autoritatile dau de inteles ca serurile facute pentru imunizare impotriva Coronavirus au capacitatea de a reduce extrem de mult infectarile.

“După vaccinarea împotriva COVID 19, infecția cu SARS-CoV-2 a scăzut cu peste 87,7% în rândul personalului din sistemul medical
Impactul vaccinării în cadrul acestui grup populațional poate fi observat printr-o scădere substanțială a ratei de incidență a cazurilor de COVID-19, cu peste 87,7% în ultimele patru săptămâni. Acest fapt înseamnă beneficii considerabile în reducerea infecției cu SARS-Cov-2 în rândul lucrătorilor din sistemul medical și social.
Media cazurilor noi săptămânale a scăzut de la aproximativ 500 de cazuri la sub 50 de cazuri.
Din cele aproximativ 250.000 de persoane eligibile, până în data de 14 februarie 2021 au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin 89.96% dintre acestea (98.84% cu o doză).”