DIGI Romania: IMPORTANT Anunt ce Vizeaza MILIOANE de Romani

DIGI Romania are un foarte important anunt pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce transmite chiar acum, si ce trebuie sa stie toti.

DIGI Romania consecventa

DIGI Romania a publicat un foarte important anunt pentru milioane de romani din toata tara, marele grup de telecomunicatii incercand sa le ofere oamenilor exact ceea ce isi doresc sa primeasca pentru banii platiti pe servicii. Mai exact, cei de la DIGI Romania isi anunta clientii din toata tara in legatura cu o noua actualizare a acoperirii pentru serviciile de telecomunicatii mobile pe car ele ofera in tara noastra, si vorbim practic despre o imbunatatire a retelei sale.

DIGI Romania a anuntat in februarie ca a actualizat acoperirea pentru toate cele trei retele principale pe care le are, adica 2G, 3G, 4G, in cazul tuturor existand modificari la nivel de acoperire. DIGI Romania prezinta in cadrul hartilor sale cu acoperirea pentru Romania faptul ca exista schimbari in ceea ce priveste zonele in care e poate beneficia de servicii, insa nu spune exact si ce modificari s-au facut, si fix in care dintre locatii se aplica ele de acum.

DIGI Romania: IMPORTANT Anunt ce Vizeaza MILIOANE de Romani

DIGI Romania a continuat in 2021 sa-si actualizeze informatiile cu privire la acoperirea pe care o ofera acum in Romania, iar asta in conditiile in care in baza investitiilor din 2020 a reusit sa ajunga la acoperire de 98% in tara. Era una dintre obligatiile celor de la DIGI Romania sa acopere cu retelele sale de telecomunicatii 98% din Romania, si a reusit sa faca acest lucru, iar in 2021 continua sa investeasca pentru a o creste si mai mult, sau poate pentru a imbunatati performantele retelelor.

DIGI Romania a lasat reteaua 5G pe plan secundar in momentul de fata, iar asta pentru ca autoritatile din Romania inca nu s-au decis ce vor sa faca in legatura cu licitatia pentru frecventele dedicate acestei tehnologii. Asta inhiba din toate punctele de vedere investitiile pe care le fac atat DIGI Romania, cat si ceilalti operatori in retelele 5G, dar poate ca in 2021 va fi rezolvata si aceasta problema de care se plang operatorii de ceva vreme deja.

DIGI Romania are peste 3.6 milioane de clienti care-i folosesc serviciile de telefonie mobila, conform datelor care au fost furnizate pana la finalul anului 2020, cu inca aproape 3 milioane sin in afara Romaniei.