WhatsApp: Anuntul cu o AVERTIZARE pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp a facut un anunt foarte important prin care ii avertizeaza pe utilizatorii din intreaga lume in legatrura cu o problema foarte serioasa ce ii priveste.

WhatsApp tactica

WhatsApp a facut un anunt care vine ca o avertizare extrem de importanta pentru toate telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa. Mai exact, am tot vorbit in ultimele saptamani despre faptul ca WhatsApp isi modifica termenii si conditiile de utilizare pentru platforma sa de mesagerie, iar compania nu renunta la acest plan, detaliind pentru partenerii sai cum ii va obliga pe oameni sa accepte tot.

WhatsApp spune ca tot cei care nu au acceptat inca noii termeni si conditii de utilizare ai platformei sale, vor fi obligati sa o faca pana pe 15 mai si vor incepe sa vada mesaje de la companie in telefoane foarte curand. WhatsApp ii va agasa pe oameni sa accepte termenii si conditiile de utilizare ai platformei sale pana pe 15 mai, dupa care desigur ca accesul lor la cont va fi complet blocat de catre companie, pana cand ei vor accepta noii termeni si conditii de folosire.

WhatsApp: Anuntul cu o AVERTIZARE pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp tactica agasanta

WhatsApp a decis ca utilizatorii care nu accepta noii termeni si conditii de folosire pentru platforma sa vor avea accesul restrictionat treptat la functionalitatile pe care le ofera aplicatia. Pentru inceput, utilizatorii WhatsApp nu vor mai putea citi mesajele venite de la alte persoane, dar nu vor putea nici sa trimita mesaje catre alte persoane, deci principala utilitate a aplicatiei pentru iPhone si Android va disparea in totalitate dintr-odata.

WhatsApp le va permite oamenilor sa primeasca apeluri telefonice si notificari, dar dincolo de asta, utilizatorii care refuza sa-i accepte termenii si conditiile vor ramane fara optiunea de a folosi aplicatia. Dupa o scurta perioada de timp in care oamenii vor mai avea acces la conturi, el va fi blocat, iar la 120 de zile de inactivitate in cont, acesta va fi automat sters, iar asa WhatsApp va scapa de cei care nu sunt de acord cu noii termeni si conditii.

WhatsApp nu se lasa, si vrea sa oblige toti utilizatorii sai sa accepte noii termeni si conditii de folosire ai platformei sale de mesagerie, si toti cei care refuza vor ramane fara vreo alta optiune decat de a renunta la aplicatie.