WhatsApp: Doua SCHIMBARI SECRETE Descoperite in Telefoane

WhatsApp are parte de doua schimbari secrete care au fost descoperite in telefoane pentru toata lumea, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ele.

WhatsApp uitare

WhatsApp are doua noi schimbari secrete descoperite pentru telefoanele celor peste 2 miliarde de utilizatori din lumea intreaga, si vorbim despre modificari despre care foarte multa lume ar trebui sa stie. Cei de la WhatsApp fac in mod constant schimbari in aplicatia pentru telefoane, iar vasta majoritate dintre ele apar in versiunile beta ale aplicatiei inainte de a fi oferite si in versiunea publica pe care o folosim cu totii in viata de zi cu zi in telefoane.

WhatsApp a facut o prima schimbare foarte importanta in ceea ce priveste functia care va permite in viitor arhivarea conversatiilor astfel incat acestea sa nu mai fie afisate in lista printre primele daca primim mesaje noi in ele. Functia e gandita pentru a ascunde conversatii cu diversi oameni fara a ii bloca, si a le ignora mesaje, ea avand folosita denumirea “Read Later” de catre WhatsApp pana recent, cand s-a decis revenirea la “Archived Chats”.

WhatsApp: Doua SCHIMBARI SECRETE Descoperite in Telefoane

WhatsApp uitare interfata

WhatsApp are o alta schimbare secreta facuta pentru interfata prin care sunt trimise poze, filme, documente, etc, catre alte persoane, aici fiind vorba despre o modificare de design pentru aplicatie. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata noua versiune a interfetei de utilizator pe care WhatsApp o va avea pentru toti oamenii cand va fi lansata, bara de chat fiind regandita pentru a arata diferit si a include butonul prin care putem adauga continutul.

WhatsApp are in prima modificare o schimbare mai serioasa, iar asta pentru ca acea functie este asteptata de catre foarte multa lume, si e important ce denumire va avea in final si cum e inteleasa. Multi oameni nu vor sa mai discute cu diverse persoane, dar nici nu vor sa le blocheze, asa ca o functie care sa tina conversatiile departe de ochii lor, chiar daca acolo mai ajung mesaje, e ceva care ar putea fi de mare folos pentru foarte multa lume.

WhatsApp lucreaza la aceste doua schimbari, insa lansarea lor intr-o versiune finala a aplicatiei este totusi destul de departe deocamdata, dupa cum mai mult ca sigur va si imaginati.