GTA 6: Lista cu NOUTATI care a ULUIT Fanii din TOATA Lumea

GTA 6 lista noutati

GTA 6 este in continuare in plin proces de dezvoltare la compania Rockstar Games in momentul de fata, iar asta inseamna ca inca mai avem de asteptat pana in momentul in care noutatile importante vor fi dezvaluite de catre americani.

GTA 6 a avut totusi dezvaluite o parte dintre posibilele noutait, o lista fiind publicata de catre un aparent om care are acces la joc, el spunand ca lansarea ar trebui sa aiba loc in 2023, in octombrie, mult mai tarziu decat se asteapta foarte multi dintre fani.

GTA 6 ar urma sa aiba povestea cu inceput in anii 1970, orasul Miami fiind in centrul sau, iar actiunea pentru jucatori ar totaliza in jur de 60 de ore, insa aici vorbim doar despre una dintre componentele titlului pentru ca va exista inclusiv o versiune online.

GTA 6 nu ar urma sa aiba o harta mai mare decat cea din Red Dead Redemption 2, insa vor exista diverse noi actiuni pe care le putem face, precum surfing-ul, mersul pe role, asta in timp ce ranile provocate de arme ar urma sa fie mult mai realiste.

Details of the GTAVI 4chan leaker AMA that got taken down from GamingLeaksAndRumours

GTA 6 are mult mai multe noutati pr7ezentate mai sus, dupa cum puteti vedea, insa foarte multe depind de ceea ce vrea sa faca Rockstar Games cu noul sau titlu, mai ales ca asteptarile sunt extrem de mari in momentul de fata in ceea ce priveste noul titlu.