BANCA Transilvania: Masura OBLIGATORIE pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania transmite un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iata ce masura obligatorie este impusa pentru toata lumea.

BANCA Transilvania fortare

BANCA Transilvania impune o masura obligatorie pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment pentru ca in cazul nerespectarii ei, se blocheaza conturile. Cei de la BANCA Transilvania vorbesc mai jos despre masura obligatorie de actualizare a datelor personale ale clientilor din toata Romania, o masura pe care toti sunt fortati sa o duca la indeplinire cat mai repede pentru a trece peste ea.

BANCA Transilvania le impune clientilor sa-si actualize in mod obligatoriu datele personale pentru ca aceasta este cerinta care vine de la Uniunea Europeana, si care este impusa in Romania prin BNR. BANCA Transilvania nu e singura banca ai carei clienti sunt obligati sa-si actualizeze datele personale in aceasta perioada, astfel ca nu e vorba despre decizia unei singure banci, ci despre una unitara pe care toata lumea trebuie sa o respecte.

BANCA Transilvania: Masura OBLIGATORIE pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania stie foarte bine ca oamenilor nu le e usor sa faca asta, asa ca a creat posibilitatea de actualizare a datelor personale nu doar in agentiile sale din toata tara, ci si online. Atat pe website-ul celor de la BANCA Transilvania, cat si in cadrul aplicatiei BT Pay au fost implementate toate elementele necesare actualizarii datelor personale in conditii de siguranta, si cat se poate de rapid si usor pentru toti clientii din toata Romania.

BANCA Transilvania nu vrea sa-si oblige clientii sa mearga prin agentiile sale in aceasta perioada, asa ca le ofera posibilitatea de a isi actualiza datele personale direct online, in doar cateva minute. Procedura in sine este una cat se poate de simpla, si din moment ce e obligatorie pentru toti clientii din Romania, va trebui sa o duceti la indeplinire intr-un fel, sau altul, asa ca e bine sa incepeti din timp, pentru a scapa rapid de tot acest proces.

BANCA Transilvania spune ca toti cei care nu fac asta pot avea conturile blocate, iar asta pentru ca sa spun regulamentele impuse de catre BNR in Romania pentru toti oamenii care au carduri.