GTA 5: Anuntul OFICIAL cu o Veste URIASA pentru PS5 si XBOX

GTA 5 refacut

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, cu o versiune online in care milioane, peste milioane, de oameni inca sunt activi in ciuda faptului ca titlul in sine este vechi de aproximativ 7 ani de zile, cu doar unele actualizari minore.

GTA 5 va fi inlocuit de GTA 6 la un moment dat, necunoscut inca, insa intre timp cei de la Rockstar Games vor lansa o versiune refacuta a titlului pentru PS5 si XBOX Series X pentru a le oferi utilizatorilor acestor console posibilitatea de a se bucura de noile achizitii.

GTA 5 pentru consolele PS5 si XBOX Series X nu este o simpla transferare a jocului anterior, ci o refacere completa a titlului, inclusiv cu grafica actualizata pentru ca vorbim despre console care au capacitatea de a oferi calitate ridicata pentru experienta vizuala.

GTA 5 va avea parte de o refacere a graficii pentru a o aduce oarecum la nivelul anului 2021, insa separat de asta vor mai fi adaugate noutati pe partea de experienta de joc, dar si pe partea de performante, asa ca jucatorii ar trebui sa simta din plin schimbarile.

“Remasterizarea a fost întotdeauna o parte a strategiei. Ne-am descurcat diferit față de concurență – nu portăm doar titlurile, ci ne luăm timp pentru a face cea mai bună treabă pe care o putem face diferit pentru noua versiune, pentru noua tehnologie pe care o lansăm pe.

Deci, îmbunătățim tehnologia, actualizăm imaginile și îmbunătățim performanța. De aceea, cred că titlurile noastre remasterizate se descurcă de obicei atât de bine.

De exemplu, ne-am descurcat excelent cu seria Mafia, iar Grand Theft Auto se îndreaptă acum spre a treia generație, ceea ce este incredibil. Când a fost lansat, era un purtător de standarde, a continuat să fie purtătorul de standard în a doua generație, vom vedea cum merge Grand Theft Auto în generația următoare. Evident, sunt încrezător că Rockstar va oferi doar o experiență extraordinară, dar nu poți face asta dacă faci doar un port simplu.”

GTA 5 are anuntata noua versiune pentru lansare undeva in vara acestui an, deci inca mai exista cateva luni care ne despart de momentul in care va fi oferita, asa ca ramane doar sa vedem cate noutati grozave va aduce intr-adevar, si daca nu cumva va fi o dezamagire.