Raiffeisen Bank: ATENTIONARE pentru TOTI Clientii din Tara

Raiffeisen Bank are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ceea ce spune acum.

Raiffeisen Bank reamintire

Raiffeisen Bank are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii din toata tara, si vorbim despre o veste care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor pentru ca ea este una foarte importanta. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le atrag iar atentia clientilor din toata tara cu privire la platile online pe care ei le pot face cu autorizare imbunatatita, iar asta pentru ca regulamentele europene impun aceasta modificare de standard de plata.

Raiffeisen Bank a implementat inca de la inceputul acestui an noile standarde pentru platile online facute in Romania, astfel ca toate tranzactiile trebuie autorizate cu un pas suplimentar. Raiffeisen Bank spune ca toti cei care au aplicatia RaiPay pot face totul usor folosind sisteme de autentificare biometrica, insa daca nu aveti asa ceva, atunci puteti folosi metoda alternativa care este disponibila pentru toata lumea chiar in acest moment.

Raiffeisen Bank: ATENTIONARE pentru TOTI Clientii din Tara

Raiffeisen Bank stie foarte bine ca romanii au devenit cam confuzi dupa implementarea acestor noi metode de autorizare ale aplatilor online, astfel ca incearca sa ofere cat mai multe explicatii pentru toti. Vechea metoda de autorizare a platilor online doar prin 3D Secure nu mai este disponibila in acealsi format, astfel ca e nevoie de parcurgerea unui pas suplimentar, si nu doar la Raiffeisen Bank, ci si la celelalte banci din Romania care au emis carduri.

Raiffeisen Bank incearca in mod constant sa le readuca aminte clientilor cum trebuie sa procedeze pentru a avea parte de cea mai buna experienta pentru platile online, asa ca uitati-va cu foarte mare atentie la tot ce spune. Raiffeisen Bank ii poate ajuta pe clienti sa inteleagamai bine cum trebuie sa faca platile online in viitor, dar pentru a fi totul clar, e nevoie sa cititi si informatiile pe care banca le are disponibile in cadrul website-ului sau in momentul de fata.

Raiffeisen Bank va continua sa le mai aduca in atentie clientilor aceste modificari serioase pentru autorizarea platilor online, asa ca trebuie sa fiti atenti la tot ceea ce ne spune banca acum.