WhatsApp: SECRETUL COLOSAL, ce ai Crezut ca este IMPOSIBIL

WhatsApp are dezvaluit un secret colosal care era crezut imposibil de catre foarte multa lume, iata ce trebuie sa stii in legatura cu el chiar acum.

WhatsApp independenta

WhatsApp are un nou secret colosal dezvaluit pentru utilizatorii din toata lumea, si vorbim despre o veste extrem de buna care ar trebui sa ajunga in atentia oamenilor din intreaga lume in aceasta perioada. Mai exact, cei de la WhatsApp pregatesc o noua schimbare extrem de serioasa pentru aplicatia care este disponibila pe iPhone, Android, calculatoare, insa chiar si intr-o versiune web, si ea e una dintre cele mai mari care au fost lansate pana acum.

WhatsApp le va oferi in viitorul apropiat utilizatorilor o noua functionalitate care le va permite sa e logheze cu acelasi cont in mai multe telefoane, tablete, calculatoare, si chiar in versiunea web. Acest sistem este testat de catre WhatsApp de mai multe luni de zile, si se pare ca totul decurge fara mari probleme, astfel ca lansarea sa in versiune finala este asteptata foarte curand, ceea ce vine ca o veste grozava pentru toata lumea in acest moment.

WhatsApp: SECRETUL COLOSAL, ce ai Crezut ca este IMPOSIBIL

WhatsApp, ca parte a acestei modificari substantiale, urmeaza sa le permita oamenilor sa initieze apeluri si sa trimita mesaje chiar cand nu avem o conexiune de internet pe telefonul principal de pe care ne-am logat initial. Acum, daca telefonul nu are o conexiune de internet activa, atat WhatsApp Web, cat si aplicatiile pentru calculatoare, refuza sa se logheze pentru a trimite mesaje, sau a initia apeluri, dar problema aceasta va fi rezolvata.

WhatsApp a gandit noul sistem intr-un asemenea mod incat fiecare dispozitiv este independent de telefonul pe care ne-am logat prima oara in platforma, si de pe care putem administra accesul oferit altor dispozitive. Asa functioneaza si celelalte aplicatii similare care au implementate sisteme de acest gen pentru utilizatorii lor, iar WhatsApp face intr-un final trecerea la acest sistem dupa o foarte lunga perioada de asteptare in care a evitat sa faca acest lucru.

WhatsApp va lansa noul sistem in momentul in care va fi 100% pregatit pentru a fi oferit pentru toata lumea, insa e greu de spus cand anume se va intampla acest lucru in final.