DACIA Duster 3: PROBLEMA URIASA pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 are o problema uriasa la care putina pume se gandea, iata ce ar trebui sa stie foarte multi dintre fanii brand-ului romanesc acum.

DACIA Duster 3 canibalizat

DACIA Duster 3 are o problema foarte serioasa pe care va fi foarte interesant de vazut cum anume o vor rezolva cei de la DACIA, iar asta pentru ca totul a venit ca o mare surpriza pentru mai toata lumea. DACIA Duster 3 va fi lansata de catre cei de la DACIA cu putin timp inainte ca modelul Bigster sa isi faca aparitia deasemenea pe piata, deci vom vorbi despre doua modele de SUV-uri pe care DACIA le va lansa, si care vor concura intre ele pentru atentia clientilor.

DACIA Duster 3 va avea parte de un upgrade masiv, probabil cel mai mare din istoria sa, insa din pacate totul va veni inainte ca o masina si mai interesanta, aparent, sa fie lansata de catre DACIA si Renault. Vorbim despre DACIA Duster 3 si Bigster concurand pentru atentia clientilor din toata lumea incepand cu 2024, sau 2025, si va fi interesant de vazut cum anume vor evolua vanzarile pentru cele doua masini dupa ce vor fi puse la vanzare pe piata.

DACIA Duster 3: PROBLEMA URIASA pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 va fi mai ieftina decat Bigster, insa primele imagini cu exteriorul, si interiorul, noului SUV ne arata ca banii in plus ceruti pentru el vor merita cu siguranta platiti de catre clienti. Cei de la DACIA si Renault spera ca Bigster sa atraga noi clienti de la ceilalti competitori, dar e posibil ca de la DACIA Duster 3 sa atraga majoritatea vanzarilor, iar asta pentru ca acest din urma model nu va fi la fel de interesant precum “fratele” sau mai mare.

DACIA Duster 3 va avea tot ceea ce vedem acum la Logan 3, impreuna cu o serie de alte noutati surpriza, insa din Bister nu ar trebui sa preia nimic, desi acolo sunt cateva surprize foarte bune. Asta e perfect normal pentru ca DACIA Duster 3 ar trebui sa fie cu aproximativ 20% – 30% mai ieftin decat modelul Bigster, daca e sa judecam dupa informatiile oferite pana acum de catre DACIA si Renault, insa diferenta nu va fi una colosala in realitate.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata cu unul, sau doi, ani inaintea Bigster, asa ca va avea putin timp pe piata inainte de a ajunge cu adevarat in atentia clientilor.