GTA 6: Anuntul CEO-ului Take Two privind Noul Joc Rockstar

GTA 6 eschivare

GTA 6 are astazi parte de un nou anunt de la CEO-ul Take Two, compania care detine Rockstar Games, dezvoltatorul celebrei francize Grand Theft Auto, si daca pana acum am vazut de la conducerea companiei doar evitarea subiectului, acum nu vedem ceva diferit.

GTA 6 este in mod clar dezvoltat de catre Rockstar, acest lucru nu ar trebui negat de catre companie, dar CEO-ul Take Two spune ca in momentul in care va exista un anunt de facut cu privire la noul joc, acesta va veni de la compania Rockstar Games, indiferent cand va fi asta.

GTA 6 va fi unul dintre cele mai importante titluri pe care Rockstar Games il va lansa in viitorul apropiat, si in ciuda asteptarilor foarte mari vis-a-vis de el, deocamdata cei din conducerile ambelor companii refuza sa ofere informatii vis-a-vis de lansarea titlurilor.

GTA 6 este un joc asteptat de catre foarte multa lume, insa Rockstar Games si Take Two refuza sa spuna orice in legatura cu lansarea sa pentru ca genereaza foarte multi bani cu GTA 5 si nu vor sa piarda jucatorii care sunt acum activi in versiunea online a acestui titlu.

One of the investors asked Strauss zelnick (take2 CEO) about GTA6 lmao from GTA6

GTA 6 va fi lansat cel mai probabil pe final de an 2022, dupa cum spun cele mai multe dintre zvonuri, deci mai avem de asteptat inca o luna si jumatate pana cand vom afla primele detalii importante cu privire la el, asa ca trebuie in continuare rabdare.