Raiffeisen Bank: TOTI Romanii ATENTIONATI, PROBLEMA Serioasa

Raiffeisen Bank ii atentioneaza pe toti clientii sai din toata Romania in legatura cu o problema foarte serioasa care ii pune in pericol, ce trebuie sa stii.

Raiffeisen Bank vigilenta

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu o baza mare de clienti care folosesc serviciile sale din toata tara, iar pentru toti dintre ei a fost impusa o schimbare serioasa in prima luna din an. Stiti cu totii ca Raiffeisen Bank ii obliga pe clientii din toata Romania sa faca plati online sigure, adica folosind noi metode de autorizare, acestea fiind impuse la nivel european pentru toate bancile, si schimbarea vine in ideea de a ii ajuta pe oameni.

Raiffeisen Bank impune aceste noi metode de autorizare chiar din ianuarie, iar aseparat de explicatiile pentru toti cei care vor sa faca plati online, exista si cateva atentionari cu probleme la problemele legate de ele. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ii atentioneaza pe clientii din toata Romania sa fie vigilenti pentru ca in momentul de fata se desfasoara o varietate de atacuri impotriva oamenilor obisnuiti in ideea de a le fura datele personale, si implicit banii din conturi.

Raiffeisen Bank: TOTI Romanii ATENTIONATI, PROBLEMA Serioasa

Raiffeisen Bank le spune clientilor din toata Romania ca atunci cand vor sa cumpere ceva online, trebuie sa fie atenti ca website-ul pe care vor sa faca tranzactia sa aiba informatii care confirme ca respecta standardele de securitate privind platile online. Raiffeisen Bank le spune oamenilor sa fie atenti, si daca aceste elemente lipsesc, sa nu faca plata, deasemenea sa si verifice suma pe care o platesc, si sa tipareasca o confirmare a validarii platii.

Raiffeisen Bank le cere clientilor sa tina minte si de unde au cumparat produsele, si sa evite sa faca acest lucru de pe website-uri pe care nu le cunosc, si sa nu acceseze link-uri din email-uri, daca nu stiu unde duc. Mai mult decat atat, Raiffeisen Bank le cere clientilor sa fie foarte atenti, si sa nu isi introduca datele personale in website-uri care nu sunt cunoscute pentru a nu fi furate informatiile, si mai apoi banii pe care-i au in conturi.

Raiffeisen Bank vine cu aceste recomandati pentru ca exista atat de multe atacuri impotriva clientilor bancilor incat e nevoie de cat mai multe atentionari pentru ca lumea sa nu uite sa ramana in siguranta.