Windows 10: Problema Serioasa cu cea mai Recenta Actualizare

Windows 10 are o problema foarte serioasa cu cea mai recenta actualizare lansata de catre compania Microsoft, iata ce spun utilizatorii despre ea.

Windows 10 istoric

Windows 10 este cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare in momentul de fata, cu milioane peste milioane de utilizatori in intreaga lume, insa din pacate cea mai recenta actualizare pentru el vine si cu o mare problema. Vorbim despre un patch lansat in februarie pentru Windows 10, el avand numarul KB4601319, si conform celor mai recente informatii care il vizeaza, se pare ca strica intr-o mare masura capacitatea de a mai reinstala backup-uri.

Windows 10 a avut initial raportat faptul ca acest patch aduce probleme cu camerele web ale calculatoarelor, insa in realitate se pare ca e vorba despre o situatie mult mai serioasa decat atat. Optiunea “File History” este cea afectata de catre aceasta problema descoperita de catre oameni, iar din cauza ei acestia nu pot sa mai reinstaleze fisierele dintr-un backup in cazul in care a aparut o problema cu calculatorul si datele au fost pierdute de catre oameni.

Windows 10: Problema Serioasa cu cea mai Recenta Actualizare

Windows 10 afiseaza o eroare in momentul in care utilizatorii incearca sa reinstaleze un backup in propriile calculatoare, fara ca fisierele care au fost salvate in el sa fie transferate acolo unde si-ar fi dorit oamenii. Nimeni nu stie deocamdata ce anume sta in spatele acestei probleme extrem de serioase, astfel ca trebuie sa asteptam si sa vedem daca Microsoft va recunoaste ca exista intr-adevara aceasta problema in Windows 10, si cat va dura pana cand ea va fi rezolvata.

“Această actualizare *, de asemenea, * întrerupe Istoricul fișierelor pentru cel puțin un anumit subset de utilizatori, inclusiv pentru mine. A făcut ca backup-urile mele să eșueze complet și dezinstalarea KB a restabilit copia de rezervă funcțională. Există un fir în acest sens în comunitatea Microsoft, dar, din păcate, nu văd nicio dovadă că cineva din Microsoft a recunoscut acest lucru.”

Windows 10 are de obicei probleme care apar dupa actualizarile serioase lansate pentru sistemul sau de operare, iar din pacate de multe ori acestea sunt rezolvate foarte greu, lasand foarte multi utilizatori frustrati. E greu de spus de ce acum Microsoft nu vrea sa admita faptul ca Windows 10 are o problema foarte serioasa, si nu vrea sa o rezolve, dar nu putem decat sa speram ca intr-un final va reusi sa le ofere oamenilor un patch fara buguri.

Windows 10 va avea o actualizare foarte importanta lansata in cursul urmatoarei luni, si acesta va veni cu foarte multe schimbari importante pentru utilizatoii din toata lumea.