Fortnite: Surpriza cu care Epic Games Lanseaza Capitolul 2

Fortnite capitole

Fortnite are pregatita in momentul de fata lansarea celui de-al doilea capitol al sezonului 6, iar compania Epic Games a anuntat ca debutul va veni si cu o surpriza foarte buna pentru jucatorii din intreaga lume care asteptau cu nerabdare sa intre in noul capitol.

Fortnite va avea debutul sezonului 2 facut cu finalizarea misiunii pe care Agentul Jones a inceput-o in Zero Crisis, astfel ca multi jucatori vor avea parte de o incheiere a povestii la care au participat, asta desigur inainte ca o alta sa porneasca, pe 16 martie.

Fortnite are in mod oficial anuntat debutul capitolului 2 al sezonului 6 in data de 16 martie, astfel ca peste o saptamana veti putea deja sa va jucati in cadrul noului titlu pentru a va bucura de noutatile care au fost implementate de catre cei de la Epic Games.

Fortnite va avea deasemenea si preturi mai mici pentru armele exotice disponibile in cadrul jocului, astfel ca va veti putea bucura de ceea ce nu ati putut cumpara, si desigur ca este asteptat un nou battle pass cu acest capitol 2, insa nu se stie inca surprizele care vor fi ascunse in el.

“Capitolul 2 Sezonul 6 se lansează pe 16 martie odată cu încheierea explozivă a evenimentelor din Sezonul 5. Când vă lansați pentru prima dată în noul sezon, veți juca până la încheierea misiunii agentului Jones în Zero Crisis Finale. Urmările acestui eveniment sigur vor modela Realitatea așa cum o cunoaștem noi. Prețurile armelor exotice nu au fost niciodată mai mici! Personajele de pe insulă și-au mărit recent stocul de exotice și le schimbă acum cu baruri la o reducere imensă.”

Fortnite va avea mai mult ca sigur si alte surprize grozave oferite de catre Epic Games dupa ce acest capitol 2 va avea debutul, compania americana incercand in mod constant sa isi bucure utilizatorii cu schimbari care sa ii tina cat mai ocupati in jocurile sale.