Telekom: Ce Telefoane, Tablete, Ofera GRATUIT In Fiecare Zi

Telekom a anuntat clientii din toata Romania ca le ofera zilnic gratuit telefoane si tablete, iata ce trebuie sa faci pentru a avea sansa de a le primi.

Telekom zilnic

Telekom inca mai are in desfasurare o promotie extrem de interesanta in cadrul careia ofera gratuit telefoane si tablete clientilor sai din toata Romania, si vorbim despre ceva ce nu ar trebui trecut cu vederea.Cei de la Telekom au decis cu ceva timp in urma sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga telefoane Huawei P Smart 2021, sau tablete Lenovo M10, daca isi reincarca cartelele prepay cu suma de minim 5 euro.

Telekom a decis sa ofere zilnic cate un telefon si o tableta de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca aveti zilnic sansa de a castiga unul dintre aceste premii daca va inscrieti in promotie. Vorbim despre o oferta care in momentul de fata nu exista la vreun alt oprator de telecomunicatii pentru ca niciunul nu a decis sa le dea gratuit clientilor asa ceva, dar asta nu inseamna ca nu vom vedea vreo alternativa oferita in curand si de la altii.

Telekom: Ce Telefoane, Tablete, Ofera GRATUIT In Fiecare Zi

Telekom le cere clientilor sa isi reincarce cartelele prin intermediul MyAccount, aplicatia sa care a fost facuta pentru telefoanele mobile, sau prin intermediul website-ului propriu. Dupa reincarcare, e nevoie ca orice client Telekom interesat de concurs sa se inscrie la el prin trimiterea unui SMS la numarul 881, astfel ca nu sunteti inscrisi automat in aceasta promotie, deci va trebui sa trimiteti acel mesaj pentru a putea participa.

Telekom stie foarte bine ca romanii sunt dornici sa primeasca gratuit telefoane si tablete, astfel ca a decis sa organizeze concursul pentru o perioada destul de lunga de timp, el incheindu-se pe 29 martie. Asta inseamna ca mai aveti destul timp la dispozitie pentru a va inscrie si a avea sansa de a castiga unul dintre premiile care sunt oferite de catre Telekom pentru toata lumea, iar pe website-ul sau exista destule alternative din care puteti alege.

Telekom mai are in cadrul website-ului sau o promotie speciala pentru cei care folosesc aplicatia MyAccount, sau contul de client, asa ca uitati-va cu mare atentie inclusiv la ce e oferit acolo.