Anunt al lui Raed Arafat cu o Recomandare Importanta pentru Romani

Anunt Raed Arafat vaccinare astrazeneca

Raed Arafat a facut un anunt foarte important cu privire la vaccinarea din Romania, si spune ca se asteapta ca in perioada urmatoare sa se inregistreze o scadere a interesului pentru vaccinare acu serul AstraZeneca, ceea ce s-a vazut chiar de astazi.

Raed Arafat spune ca decizia celor care au decis sa nu se mai vaccineze cu serul de la AstraZeneca nu se bazeaza pe date stiintifice, ci pe emotie, si ca la toate acestea contribuie informatiile false care apar in mod constant in mediul online cu privire la vaccinare.

“Fără discuție acest scandal ar putea duce la o scădere a dorinței de vaccinare, la teamă în rândul populației. Orice discuție trebuie purtată cu oameni din domeniu, care știu despre ce e vorba. Discuții care sunt nefondate, care nu folosesc date științifice și care merg pe partea emoțională, duc la îndepărtarea populației. România a luat o măsură înțeleaptă de sistare a acelui lot, până când se va pronunța și Agenția Europeană a Medicamentului.

Faptul că se vaccinează cu un vaccin, înseamnă că nu există niciun semnal de alarmă. Dacă apare ceva, ați văzut că se oprește imediat și se iau măsuri. Pentru un singur caz, ați văzut că se oprește un lot întreg și se investighează. Așa că sfatul meu este să se programeze mai departe, penru că nu se vor vaccina cu un lot sau cu un vaccin asupra căruia există dubii. a declarat Raed Arafat la DIGI24.”