Orange: Noua Surpriza pentru Clienti, ce mai Ofera Gratuit

Orange a anuntat o noua surpriza pentru clientii romani, iata ce a decis sa mai ofere gratuit, si ce trebuie sa faci pentru a beneficia de tot.

Orange viitor

Orange se tot tine de surprize si in 2021, marele operator de telecomunicatii din Romania avand o noua promotie pregatita pentru clientii sai din toata tara, si e ceva ce poate ca nu ar trebui trecut cu vederea. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi gratuit unul dintre cele 10 premii interesante care sunt parte a acestei promotii, detaliile complet fiind in aceasta pagina.

Orange vrea sa afle de la romani ce cred ei despre felul in care tehnologiile digitale si felul in care acestea vor influenta profesiile viitorului, un subiect foarte important pentru intreaga omenire. Digitalizarea a accelerat in cursul anului 2020 din cauza pandemiei de Coronavirus, insa ritmul ar trebui sa se mentina pe masura ce omenirea inca trece prin problemele generate de catre situatia cu care se confrunta in momentul de fata din lipsa vaccinurilor.

Orange: Noua Surpriza pentru Clienti, ce mai Ofera Gratuit

Orange promite sa ofere 10 premii foarte interesante pentru romani, ele fiind : căști wireless intraauriculare Sony WI-C200 negre, USB hub personalizat Orange, breloc lemn personalizat, pix tactil cu mina albastra personalizat. Separat de acestea Orange mai ofera : încărcător de telefon Xiaomi Mi Wireless Charging Pad, USB hub personalizat, breloc lemn personalizat, pix tactil cu mina albastra personalizat.

Orange vrea sa afle mai multe de la romani cu privire la felul in care ei vad viitorul, si asta ne poate ajuta sa cream un viitor mai bun daca ii putem oferi companiei idei pe care sa le puna in practica. Orange a implementat diverse proiecte sociale, sau de imbunatatire a comunitatilor din Romania, si ideile pe care oamenii i le ofera acum ar putea fi folosite in viitor pentru a face mult bine pentru foarte multe persoane, ceea ce pana la urma poate fi benefic pentru noi toti.

Orange va alege castigatorii abia la finalul promotiei pe care o desfasoara in momentul de fata, asa ca merita sa va expuneti viziunea cu privire la viitor pentru a putea castiga unul dintre premii.