Carrefour: Anunt Oficial cu Premiera Importanta din Romania

Carrefour automatizare

Carrefour a anuntat o premiera foarte importanta pentru Romania, una la care probabil ca putina lume se astepta, dar care vine in sfarsit in tara noastra, cel putin pentru acest lant de hypermarket-uri. Cei de la Carrefour au anuntat in mod oficial deschiderea primului hypermarket in care clientii isi scaneaza singuri produsele cumparate si platesc la case automate, fara a mai interactiona cu vreun angajat care sa le scaneze produsele dupa ce le pun pe o banda rulanta.

Carrefour a adus in Romania un concept care exista de foarte multa vreme in tarile civilizate, acolo unde oamenii scaneaza singuri produsele pe care le cumpara, si platesc, fara sa fie nevoie de supravegherea lor de catre cineva. In Romania ideea e noua, de anul trecut fiind implementata de mai multe hyper/supermarket-uri din tara noastra, insa e posibilc a acest magazin nou al Carrefour sa fie chiar primul din Romania cu un asemenea tip de checkout disponibil pentru clienti.

Carrefour: Anunt Oficial cu Premiera Importanta din Romania

Carrefour are angajati care sa ii ajute pe clienti sa inteleaga ce anume trebuie sa faca la casele automate pentru a putea pleca cu produsele doar dupa ce le platesc efectiv, insa ideea pe care a prezentat-o astazi e una importanta. Este bine ca vedem la Carrefour idei de acest gen implementate pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca e nevoie de modernizarea hypermarket-urilor in aceste moduri, si ele ajuta foarte mult la simplificarea si imbunatatirea experientei de la cumparaturi.

Carrefour prezinta mai sus cum arata noua sa locatie in care a implementat acest sistem nou de self checkout, astfel ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti vedea si prin alte zone. Carrefour incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa se bucure de o experienta cat mai buna cand vine vorba despre solutiile de acest gen, asa ca nu putem decat sa ne bucuram ca acest concept ajunge intr-un final si in Romania, desi compania avea deja o aplicatie care permitea cam acelasi lucru, chiar de la raft.

Carrefour va extinde mai mult ca sigur acest concept si in alte zone din tara, insa ramane de vazut unde va mai ajunge, si de cat timp va fi nevoie pentru ca totul sa se intample.