Netflix: Decizia Surpriza, Schimbare Anuntata in mod Oficial

Netflix ascuns

Netflix a facut o noua schimbare importanta pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, compania americana luandu-si abonatii prin surprindere cu decizia pe care a luat-o. Mai exact, cei de la Netflix si-au actualizat aplicatia pentru telefoane si tablete in cursul zilelor trecute, noua versiune fiind disponibila chiar acum pentru toti cei interesati sa o instaleze in propriile dispozitive in momentul de fata, si ar fi bine sa o faceti chiar acum.

Netflix spune ca in noua versiune a aplicatiei sale a imbunatatit performantele de care se bucura toti clientii care o instaleaza, dar si experienta de care acestia au parte in momentul de fata. Separat de asta, cel mai probabil vorbim si despre rezolvari ale problemelor pe care le-au intampinat abonatii care au folosit aplicatia Netflix in propriile telefoane si tablete, acest lucru intamplandu-se in general la cam fiecare actualizare a aplicatiei platformei.

Netflix: Decizia Surpriza, Schimbare Anuntata in mod Oficial

Netflix furnizeaza prin aplicatiile sale acces la platforma catre sute de milioane de oameni din intreaga lume, atat cei care platesc abonamente pentru a vedea continutul, cat si cei care nu platesc abonamente. Actualizarea constanta a aplicatiilor pentru iPhone si Android a celor de la Netflix este foarte importanta deoarece compania vrea sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta posibila chiar daca urmaresc continutul de pe terminale mobile.

Netflix implementeaza de obicei in aplicatia sa mai mult decat aceste schimbari minore, compania integrand si diverse functii pe care le testeaza cu anumiti abonati din intreaga lume. Aceste functii sunt de obicei ascunse pentru ca Netflix le testeaza cu un numar redus de oameni inainte de a le lansa in mod oficial pentru toata lumea, oamenii alesi urmand a le avea active fara sa stie, si le pot folosi fara probleme, iar compania aduna date despre utilitatea lor.

Netflix e nevoita sa testeze functii noi in acest mod pentru ca altfel nu prea are cum sa o faca, astfel ca ramane doar sa vedem ce alte surprize vor mai fi descoperite si dupa aceasta actualizare noua.