Vodafone: Cererea pentru MILIOANELE de Romani din TOATA Tara

Vodafone ora pamantului

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, iar pentru milioane de romani din toata tara are o cerere foarte importanta despre care toti trebuie sa stie. Mai exact, cei de la Vodafone le spun romanilor sa participe la evenimentul numit pe plan international “ora Pamantului”, si timp de o ora sa inchida toate produsele electronice care consuma curent, asa cum vor face multi altii.

Vodafone spune ca evenimentul urmeaza sa aiba loc astazi intre orele 20:30 si 21:30, iar in aceasta perioada romanilor li se recomanda sa participe si sa stinga luminile din case, eventuale si orice fel de produse neesentiale. Ideea de a sarbatori Ora Pamantului in toata lumea a venit pentru a impulsiona reducerea de resurse ale planetei pe care traim, aceasta avand un numar finit de resurse care se termina destul de rapid, din pacate pentru noi.

Vodafone: Cererea pentru MILIOANELE de Romani din TOATA Tara

Vodafone participa de cativa ani la acest eveniment special care este desfasurat in toata lumea, si nu e singura companie de la care vin incurajari pentru a respecta planeta noastra. Pamantul este foarte important, si din moment ce resursele sale nu sunt infinite, ar trebui sa incercam sa le protejam pe cele pe care le putem proteja, iar Vodafone participa la toata aceasta initiativa pentru ca stie cat de important este totul pentru omenire.

Vodafone a venit si in trecut cu recomandari de acest gen pentru romanii din toata tara, si desigur ca le continua acum pentru ca ele sunt foarte importante, si pentru ca ajuta la distribuirea mesajului la cat mai multi oameni. Vodafone nu a spus cum anume intentioneaza sa participe la ora Pamantului, dar cel mai probabil va stinge luminile in sediile sale din toata lumea in care este prezenta, si va fi mai mult ca sigur secondata de catre alte mari companii.

Vodafone a inceput din 2020 sa promoveze mai intens campaniile de responsabilitate sociala pe care le desfasoara, si incurajeaza foarte multi oameni sa actioneze la fel.