LIDL Romania: Mesaj Oficial, ce Ofera Gratuit in Toata Tara

LIDL Romania spalat

LIDL Romania a publicat un nou mesaj oficial pentru clientii sai din toata tara, si vorbim despre noi vesti grozave pentru ca ofera gratuit ceva ce oricare dintre romani ar fi bucurosi sa primeasca. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga unul dintre premiile grozave pe care le ofera in cadrul campaniei de promovare a produselor Chef Select, si vorbim despre o decizie foarte buna.

LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga 3 masini de spalat vase, sau 5 roboti pentru aspirare daca decid sa cumpere produsele Chef Select. Pentru a participa la aceasta noua campanie promotionala desfasurata de catre LIDL Romania, lantul de supermarket-uri le cere clientilor sa cumpere produse de minim 70 de LEI, inclusiv unul de la Chef Select, si pot primi gratuit unui dintre premii.

LIDL Romania: Mesaj Oficial, ce Ofera Gratuit in Toata Tara

LIDL Romania le cere deasemenea clientilor sa se inscrie pe website-ul campaniei sale, si sa introduca codul de pe bonul de cumparaturi pentru a certifica faptul ca au facut cumparaturi in magazine. Acel bon va fi verificat in sistemul celor de la LIDL Romania, iar daca sunteti alesi drept castigatori, atunci va trebui sa aveti disponibila si dovada faptului ca ati facut cumparaturile in cadrul unuia dintre magazine, si ca ati respectat regulamentul.

LIDL Romania a tinut-o intr-un constant concurs in ultimele luni, oferindu-le clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga o varietate de premii foarte interesante pentru cumapraturile pe care le fac. Ceea ce ofera gratuit acum LIDL Romania pentru oricare dintre romani este o noua dovada a faptului ca ar trebui avute serios in vedere magazinele sale pentru a efectua cumparaturile obisnuite din cadrul lor pentru a beneficia si de oferte foarte bune.

LIDL Romania stie foarte bine cat de importante sunt pentru romani premiile de acest gen, asa ca profitati de situatie cat inca mai puteti, pentru ca promotia este una foarte limitata.