WhatsApp: Schimbare SECRETA Majora ce Afecteaza Telefoanele

WhatsApp lucrat

WhatsApp a avut recent facuta o schimbare majora in secret de catre compania americana care detine platforma de mesagerie, si din pacate vorbim despre una care aduce si o problema pentru milioane de telefoane. Vorbim despre o actualizare lansata pentru aplicatia disponibila pentru telefoanele iPhone, aceasta fiind lansata saptamana aceasta, insa din pacate ea vine cu o modificare pentru felul in care WhatsApp trimite notificarile in iOS.

WhatsApp a modificat sistemul de trimitere a notificarilor push catre iPhone fara a spune ceva in legatura cu asta, iar din pacate unii dintre utilizatori nu mai primesc notificari, sau nu pot vedea pozele prin ele. Compania WhatsApp nu a spus ce modificari a facut pentru sistemul de trimitere al notificarilor push, desi conform celui care a explicat problema, compania a lucrat timp de aproximativ 1 an de zile la aceasta modificare majora.

WhatsApp: Schimbare SECRETA Majora ce Afecteaza Telefoanele

WhatsApp a facut aceasta modificare pentru toate telefoanele iPhone care folosesc cea mai recenta versiune a aplicatiei sale, si se pare ca ea nu ar functiona chiar corect, o repornire a telefoanelor fiind necesara pentru ca totul sa functioneze normal. Nimeni nu a spus asta cand actualizarea pentru aplicatia WhatsApp a fost lansata in App Store, astfel ca nimeni nu a stiut ce sa faca in momentul in care notificarile nu mai veneau, sau pozele nu puteau fi afisate in previzualizari.

WhatsApp nu a spus absolut nimic in legatura cu toata aceasta situatie, lucru care totusi nu e de mirare din moment ce au existat si diverse alte probleme legate de platforma care au fost ignorate de catre companie. Pe de alta parte, multumita celui care ne ofera atat de multe informatii cu privire la problemele WhatsApp, iata ca avem parte si de o rezolvare foarte rapida pentru aceasta situatie, iar asta pentru ca simpla repornire a iPhone-urilor poate fi facuta in cateva zeci de secunde.

WhatsApp ar putea corecta problema intr-o actualizare ulterioara, daca ea va fi oferita curand, insa intre timp nu aveti alta solutie pentru ca lucrurile sa revina la normal in afara de repornirea telefoanelor iPhone.