Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, Schimbarile pentru Clienti

Raiffeisen Bank configurare

Raiffeisen Bank a anuntat astazi in mod oficial o serie de schimbari pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre vesti foarte bune care vizeaza foarte multe persoane din intreaga tara chiar acum. Cei de la Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a isi actualiza aplicatia RaiPay, oferita exclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android, si ca vor benfeicia de o serie de noutati interesante.

Raiffeisen Bank a implementat in primul rand posibilitatea de a vedea balanta cardurilor de cumparaturi, dar si istoricul tranzactiilor realizate la oricare dintre comerciantii la care au facut plati. Raiffeisen Bank spune ca noua functionalitate permite impartirea informatiilor despre tranzactii intre toate cele facute cu RaiPay, sau cele care au fost facute chiar si folosind direct cardul de cumparaturi, astfel ca aveti optiuni de personalizare dupa bunul vostru plac.

Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, Schimbarile pentru Clienti

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca noua versiune a aplicatiei permite autorizarea oricaror tranzactii, indiferent de valoarea lor, folosind direct parola pentru logare in contul folosit cu aplicatia. Raiffeisen Bank le readuce oamenilor in atentie faptul ca pentru fiecare card poate fi setat un pseudonim astfel incat sa stim exact cu care card facem cumparaturile, in cazul in care avem inrolate in aplicatie mai multe carduri de cumparaturi, fie ale voastre, fie ale altora.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca a rezolvat diverse probleme de functionare, si a imbunatatit performantele generale ale aplicatiei, astfel ca per total experienta de folosire ar trebui sa fie mai buna. Raiffeisen Bank ofera aplicatia RaiPay exclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar asta pentru ca prin intermediul ei clientii pot face plati cu telefonul la POS-urile comerciantilor, dar aceasta e doar o parte din functionalitate.

Raiffeisen Bank distribuie aplicatia RaiPay prin intermediul Google Play Store pentru telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca o puteti descarca chiar acum, sau o puteti actualiza.