Samsung: iTest te Lasa sa Testezi un Telefon Android pe iPhone

Samsung iTest Android iPhone

Samsung a lansat o initiativa extrem de interesanta numita iTest pentru utilizatorii de telefoane iPhone din intreaga lume, mai exact un website prin care oamenii pot incerca experienta Android de pe telefoanele Galaxy, dar direct de pe propriile telefoane iPhone.

Samsung a creat o aplicatie web pe care utilizatorii de telefoane iPhone o pot accesa prin intermediul Safari, si care recreaza pe internet experienta de folosire a Android de pe telefoanele Galaxy, astfel incat oamenii sa isi dea seama daca merita sa cumpere un asemenea dispozitiv.

Samsung a reusit sa recreeze in cadrul iTest cam toata experienta de folosire care este disponibila pentru utilizatorii de telefoane Android in mod obisnuit, astfel ca prin intermediul ei puteti experimenta chiar ceea ce vad oamenii care cumpara si folosesc asemenea tipuri de telefoane mobile.

Samsung a incercat de-a lungul anilor diverse metode de a convinge utilizatorii de telefoane iPhone sa ii cumpere produsele, iar iTest este cea mai putin jignitoare dintre toate, in trecut compania folosind campanii de promovare care aveau menirea de a ataca oamenii, si cam atat.

Samsung iTest Android iPhone testeaza

Samsung e primul producator de telefoane Android care a decis sa faca un asemenea tip de campanie pentru a-i convinge pe clientii unei alte companii sa ii cumpere produsele, asa ca ar fi interesant sa incercati website-ul iTest al companiei pentru a vedea ce experienta ofera.