Android: Schimbarile Lansate Oficial de Google in Telefoane

Android magazin

Android are parte de o serie de schimbari speciale lansate in mod surprinzator de catre compania Google pentru telefoanele din toata lumea, si vorbim despre vesti extrem de bune despre care oricine ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la Google au lansat in mod oficial o serie de schimbari foarte interesante pentru Google Play Store, ele fiind disponibile in toate telefoanele Android din intreaga lume chiar de zilele trecute, deci unii vad deja modificarile.

Android are implementat in Google Play Store un nou banner care apare in momentul in care accesam avatarul profilului nstrou, apasarea iconitei afisand respectivul element de culoare albastra. In cadrul sectiunii “Library” din aplicatia Play Store exista acum noi link-uri spre diverse sectiuni ale magazinului de aplicatii, cei de la Google considerand ca utilizatorii Android au nevoie de ceva mai multa directionare spre zonele in care vor sa ajunga.

Android: Schimbarile Lansate Oficial de Google in Telefoane

Android magazin design

Android are acum modificat mult din meniul principal cu informatii pentru Google Play Store, astfel ca sectiunile sunt subtantial rearanjate pentru ca oamenii sa aiba acces mai usor la ele din telefoane. Google s-a gandit sa reconfigureze meniul de setari pe care aplicatia Play Store il are in Android pentru ca era nevoie de putina noutate acolo, asta in ideea de a le mai da utilizatorilor cate ceva de cautat prin interiorul sau si a ii tine ocupati acum.

Android are vizibile aceste schimbari de cateva saptamani in cazul unor utilizatori care folosesc Google Play Store, insa in cazul atora ele inca nu au devenit vizibile. In aceasta idee, e foarte posibil sa maia veti de asteptat cateva zile pana cand noutatile celor de la Google vor deveni disponibile in cadrul Android, iar asta pentru caele sunt distribuite incet in toata lumea pentru ca modificarile sa poata fie implementate asa cum trebuie oamenilor.

Android va avea si alte modificari facute de catre compania Google pentru toata lumea in viitorul apropiat, asa ca ramane sa vedem ce alte surprize grozave ne vor mai fi oferite in mod oficial.