DIGI Romania: Oficial, Multi Clienti Nu Stiu ce au Gratuit

DIGI Romania extindere

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, si a ajuns in acest rol prin oferirea de servicii de calitate la preturi mai mult decat bune pentru clientii sai. Ca bonus pentru serviciile pe care le platesc la DIGI Romania, unii dintre clientii grupului primesc gratuit si unele beneficii, unul dintre acestea fiind DIGI Storage, care este oferit fara plata pentru clientii care au abonamente Fiberlink 500 si Fiberlink 1000.

DIGI Romania ofera pentru DIGI Storage si o serie de beneficii speciale de care pot profita clientii, iar unul dintre ele este legat de posibilitatea de a extinde spatiul din platforme prin interconectarea cu servicii cloud externe. Cei de la DIGI Romania au implementat pentru clientii care folosesc DIGI Storage optiunea de a extinde spatiu de stocare prin interconectarea cu conturi din Dropbox, One Drive, Google Drive sau Amazon Cloud Drive.

DIGI Romania: Oficial, Multi Clienti Nu Stiu ce au Gratuit

DIGI Romania ofera aici un serviciu extrem de interesant pentru o platforma romaneasca de cloud storage, si asta in conditiile in care nu e oricum usor sa oferi asemenea servicii pentru clientii tai. Separat de acest lucru, clientii DIGI Storage pot sa extinda spatiul de stocare folosind hDD-uri externe, totul fara a consuma din spatiul dedicat in cloud, DIGI Romania gandind totul pentru a nu forta clientii sa plateasca suplimentar pentru spatiu de stocare in cloud de care nu au nevoie.

DIGI Romania nu e singurul grup de telecomunicatii care le ofera clientilor optiunea de a beneficia de o platforma de cloud storage, dar e singura care ofera un beneficiu de acest gen. Chiar daca Orange, Telekom, Vodafone au servicii similare disponibile, doar cei de la DIGI Romania ofera optiunea de interconectare cu servicii externe, sau folosirea de HDD-uri dedicate pentru a beneficia de extinderea spatiului pentru stocarea datelor utilizatorilor.

DIGI Romania are toate detaliile privind acest sistem disponibile in cadrul website-ului sau chiar acum, astfel ca puteti intra acolo pentru a afla mai multe detalii in legatura cu toate aceste beneficii.