Netflix: Oficial, Trucul Secret Dezvaluit Abonatilor Romani

Netflix thriller

Netflix incheie saptamana cu un nou anunt care are menirea de a dezvalui pentru toti abonatii din Romania un truc secret despre care putini stiau, dar care vine ca o veste extrem de buna acum. Daca acum cateva saptamani v-am prezentat un alt truc secret de la Netflix care ne arata cum sa descoperim foarte usor comediile care se ascund prin platforma de streaming video la cerere, acum vorbim despre unul care ne arata thrillerele.

Netflix a publicat mesajul de mai jos pentru a ne ajuta sa descoperim mult mai usor care sunt thrillerele pe care le putem urmari in cadrul platformei de streaming video la cerere daca ne place acest continut. Exact precum data trecuta, Netflix a gasit o suita de coduri pentru a descoperi tot felul de categorii de thrillere astfel incat sa putem vedea exact ceea ce ne intereseaza, nu doar ceea ce ne recomanda algoritmii platformei de streaming video la cerere.

Netflix: Oficial, Trucul Secret Dezvaluit Abonatilor Romani

Netflix este constienta de faptul ca romanii vor sa vada continut care le place, nu doar recomandari care poate nu au legatura cu ceea ce vor ei sa urmareasca, astfel ca ajutandu-va de toate codurile de mai jos gasiti mai mult continut. Trebuie sa va uitati cu mare atentie la modul in care pot fi folosite aceste coduri, pentru ca ele trebuie incluse in dresa url pe care o accesati, astfel incat sa incarcati continutul disponibil in respectiva categorie.

Netflix a prezentat totul cat se poate de clar pentru toata lumea, si de la thrillere cu spioni, pana la cele cu gangster, sau cele din domeniul supernaturalului, exista de toate pentru toti. Desigur ca va trebui sa va uitati printre toate sa vedeti ce exista pe acolo, si nu se stie cate titluri sunt disponibile pentru fiecare categorie in parte, codurile lor fiind doar pentru identificare, fara a ne spune cate filme exista in acea sectiune a Netflix.

Netflix are coduri de acest gen pentru fiecare categorie principala de filme, si gasiti multe altele secundare care ascund sute, zeci, sau poate chiar mii de titluri despre care nu stiati.