Huawei: Lansarea Fara Precedent care are Loc in 20 Aprilie

Huawei proactiv

Huawei a pregatit o lansare fara precedent pentru ziua de 20 aprilie, compania chinezeasca dorind sa le ofere clientilor sai ceva ce, aparent, nu au mai vazut pana in momentul de fata. Lansarea pe care Huawei a pregatit-o pentru data de 20 aprilie urmeaza sa aiba loc in magazinul sau principal din Shanghai, iar presedintele diviziei pentru consumatori, Richard Yu este cel care va prezenta orice vrea compania sa anunte in mod oficial.

Huawei nu va prezenta Huawei P50 Pro, insa unul dintre cei mai cunoscuti leaker de produse ale companiei chinezesti da de inteles ca ar urma sa fie vorba despre ceva care are legatura cu Harmony OS. Din ceea ce am aflat in ultimele saptamani, Harmony OS ar fi pregatit pentru lansare publica undeva prin luna iunie a acestui an, impreuna cu telefoanele din seria P50, insa n-ar fi exclus ca acest program sa fi fost avansat de catre chinezi acum.

Huawei: Lansarea Fara Precedent care are Loc in 20 Aprilie

Huawei ar putea prezenta in mod oficial versiunea finala a Harmony OS acum, sau ar putea prezenta cine stie ce functii noi si speciale pentru sistemul sau de operare, realitatea fiind ca nimeni nu stie foarte clar. Se parat de asta, Huawei ar putea prezenta in mod oficial Huawei Mate X3, dar si despre acest model de telefon se vorbeste de multa vreme fara sa fi fost lansat pana in momentul de fata, asa ca nu se stie foarte clar la ce anume ne putem astepta.

Huawei are planuri foarte mari pentru aceasta primavara, aparent cu lansari destul de multe pregatite, insa toate in continuare fara Google Play Store si serviciile oferite de catre compania Google. Desigur ca aceasta este o problema foarte serioasa pentru toti cei care asteapta cu nerabdare revenirea acestor servicii si a magazinului de aplicatii, insa din pacate totul e inca foarte departe de a fi realizat, ceea ce e o mare dezamagire pentru multa lume.

Huawei pregateste lansari chiar si in luna iunie pentru clientii sai, asa ca ramane doar sa vedem ce anume se va intampla, si cat de mult va conta pentru toata lumea acum.