WhatsApp: Trucul SECRET Anuntat Oficial Tuturor Telefoanelor

WhatsApp stiluri

WhatsApp a anuntat in mod oficial un truc secret pentru fiarte multi dintre utilizatorii de telefoane din intreaga lume, el ajungand acum pentru prima oara in atentia foarte multor persoane. Mai exact, cei de la WhatsApp vorbesc mai jos despre un truc pentru a scrie mesaje catre prieteni folosind 4 stiluri care sunt disponibile in editoarele de texte, dar care in cadrul acestei aplicatii nu sunt chiar atat de usor de descoperit si folosit de oameni.

WhatsApp prezinta mai jos intre ce fel de caractere ar trebui sa includem textele pe care le scriem prin aplicatie astfel incat acestea sa apara ingrosate, inclinate, taiate, sau in formatul vechilor masini de scris. WhatsApp incearca sa le arate utilizatorilor si ca nu e nevoie de instalarea unor aplicatii necunoscute din Google Play Store pentru a obtine posibilitatea de a scrie texte in acest mod, asa cum promit diverse aplicatii malitioase.

WhatsApp: Trucul SECRET Anuntat Oficial Tuturor Telefoanelor

WhatsApp ofera posibilitatea de a scrie totul in stilurile de mai jos introducand doar cateva caractere inainte si dupa ce terminam mesajul pe care vrem sa il trimitem catre orice persoane. Ideea din spatele implementarii unor functii de acest gen este de a le oferi oamenilor mai multe oportunitati de exprimare, si nu doar prin WhatsApp, ci prin diversele aplicatii care permit acest lucru, atat de pe calculatoare, cat si de pe telefoane.

WhatsApp are mai multe trucuri extrem de interesante care sunt disponibile pentru iPhone si Android, asa cum se intampla inclusiv cu acesta, el putand fi folosit de toti cei 2 miliarde de utilizatori. WhatsApp a implementat aceste functii chiar de cand a lansat aplicatia pentru iPhone si Android, astfel ca vorbim despre ceva care a fost tot timpul acolo in aplicatie, dar care nu a fost cunoscut oamenilor pana in momentul de fata, si asta pentru ca multi nici nu aveau cum sa afle de tot.

WhatsApp va mai anunta cu siguranta si alte trucuri foarte interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca trebuie doar sa avem rabdare ca secretele sa fie dezvaluite in mod oficial.