Orange: Anuntul Oficial, ce poti Testa si poti Primi Gratuit

Orange aspirator

Orange isi surprinde din nou clientii din toata Romania cu un anunt despre care ar trebui sa stie foarte multa lume pentru ca vine ca o veste grozava si una care nu e facuta chiar atat de des. Cei de la Orange ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca prin aceasta pagina pot testa anumite produse de la Xiaomi, care mai apoi le pot fi oferite gratuit ca parte a programului prin care ele sunt oferite spre testare de catre operatorul de telecomunicatii.

Orange ofera aceste produse spre testare ca parte a programului Smartphone Tester, desi nu vorbim despre telefoane, ci despre alte tipuri de gadget-uri inteligente. Pentru cei interesati, Orange ofera posibilitatea de a testa Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro si un purificator de aer Xiaomi Mi Air Pro H, ambele produse putand fi administrate inclusiv prin aplicatii pentru iPhone si Android, deci aveti o mutitudine de informatii oferite prin acestea.

Orange: Anuntul Oficial, ce poti Testa si poti Primi Gratuit

Orange a anuntat in cursul zilei de ieri ca pana pe 3 mai orice client al sau se poate inscrie in aceasta pagina pentru a participa la programul pe care il deruleaza in Romania in momentul de fata. Dupa inscriere, romanii vor avea cateva saptamani la dispozitie pentru a testa produsele pe care Orange le ofera, apoi vor trebui sa scrie review-uri pentru ele pe website-ul sau, si daca au noroc, le-ar putea primi gratuit, dar trebuie sa si munceasca pentru asta.

Orange desfasoara de cativa ani proiectul Smartphone Tester, iar prin intermediul sau a oferit de obicei acces la cele mai noi smartphone-uri care au fost lansate de catre diversi producatori. Acum Orange pare sa mearga si in alte directii cu programul sau, si le ofera romanilor posibilitatea de a testa inclusiv alte tipuri de produse, asa ca n-ar fi exclus sa vedem in viitor si alte gadget-uri interesante care pot fi controlate de pe telefoanele noastre mobile.

Orange e singurul operator de telecomunicatii care are un program de acest gen in momentul de fata, si n-ar strica sa vedem altele derulate de catre alte companii din Romania.