Raiffeisen Bank: Oficial, Surprize Exclusive pentru Clienti

Raiffeisen Bank garantat

Raiffeisen Bank a anuntat o surpriza oficiala pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o veste grozava pentru ca a decis sa ofere gratuit bani, dar si cateva premii foarte interesante. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor care fac plati cu carduri de debit posibilitatea de a primi gratuit 50 de LEI in baza activitatii pe care o au cu cardurile, dar si vouchere de cumparaturi la eMAG, sau un telefon iPhone 12.

Raiffeisen Bank are aceasta campanie deschisa doar pentru clientii care au carduri de debit in momentul de fata, si fac plati de minim 10 LEI cu ele in martie si aprilie, atat online, cat si la furnizori fizici. Aceste plati le asigura intrarea in concursul pe care Raiffeisen Bank il desfasoara in momentul de fata in Romania, iar banca spune ca unii dintre clienti pot primi 50 de LEI in conturi daca sunt norocosi, in timp ce altii vor primi vouchere de 300 de LEI la eMAG.

Raiffeisen Bank: Oficial, Surprize Exclusive pentru Clienti

Raiffeisen Bank ofera un singur telefon iPhone 12 ca parte a acestei campanii promotionale, si el va fi acordat unui castigator abia in saptamanile urmatoare, deci toti cei interesati vor avea destul de asteptat dupa el. Pe de alta parte, premiile in bani, sau voucherele, ar trebui sa fie oferite mai usor de catre cei de la Raiffeisen Bank, dar trebuie sa fi facut plati fizice, sau online, in martie si aprilie pentru a fi inscrisi in campania care este desfasurata acum.

Raiffeisen Bank are toate detaliile despre acest concurs disponibile direct pe website-ul sau, si pentru a va putea inscrie trebuie sa fi primit o notificare cu privire la concursul care se desfasoara acum. Daca nu ati primit vreo notificare cu privire la aceasta campanie, se pare ca nu veti fi inscrisi pentru a participa la ea, sau cel putin asta da de inteles Raiffeisen Bank in regulamentul pe care l-a publicat impreuna cu promotia aceasta speciala.

Raiffeisen Bank mai desfasoara cateva promotii in aceasta perioada, insa niciuna dintre ele nu ofera premii la fel de bune precum cele despre care vorbim in momentul de fata.