Telekom: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit de Paste Clientilor

Telekom traditii

Telekom surprinde astazi din nou pe toata lumea cu un anunt care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, si daca te numeri printre ei, n-ar strica sa afli ce anume a pregatit operatorul pentru tine. Mai exact, cei de la Telekom au decis ca ar fi cazul sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a primi ceva gratuit de Paste, asa ca face un concurs care are drept premiu o masina de facut paine, e drept nu unul foarte mare, dar pentru anumite persoane ar putea fi util.

Telekom are o serie de cerinte foarte simple pentru clientii din Romania cand vine vorba despre participarea la acest concurs special pe care il desfasoara acum, asa ca nu trebuie sa faceti prea multe. Telekom le cere oamenilor doar sa spuna ce fel de traditii respecta de Paste pentru a putea avea sansa de a castiga premiul pe care il ofera, si raspunsul trebuie publicat in postarea de pe reteaua de socializare Facebook in care e promovat concursul.

Telekom: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit de Paste Clientilor

Telekom are in momentul de fata si un alt concurs mult mai complex in desfasurare, in cadrul aceluia oferind premii mult mai importante pentru clientii sai din toata Romania. Acolo vorbim despre telefoane mobile, tablete, televizoare, laptop-uri, si multe alte produse importante pe care cei de la Telekom le pun la dispozitia clientilor care sunt cu adevarat dornici sa castige surprizele grozave care sunt pregatite pentru ei de catre companie.

Telekom are toate detaliile despre acel concurs, dar si despre acesta nou, disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca puteti merge acolo pentru a vedea regulamentul si toate premiile oferite. Este recomandat sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce spune operatorul de telecomunicatii inainte de a incerca sa va inscrieti astfel incat sa fiti si siguri ca daca aveti norocul de a castiga, veti primi premiul care este oferit de catre companie acum.

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar in toamna acestui an isi va vinde divizia de servicii fixe catre cei de la Orange.