WhatsApp: Atentie, Decizia Importanta pentru iPhone, Android

WhatsApp reactivare

WhatsApp a luat o decizie extrem de serioasa pentru miliardele de utilizatori din toata lumea, si vorbim despre o masura pe care compania americana o impune chiar din zilele acestea. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa le reafiseze utilizatorilor din toata lumea alerta prin care le cere sa accepte noii termeni si conditii pentru folosirea platformei pe iPhone si Android, ea dezvaluind o serie de modificari pentru modul in care va functiona aplicatia.

WhatsApp a fost in centrul unui urias scandal la inceputul anului din cauza acestor termeni si conditii, compania renuntand atunci la impunerea lor pentru toti utilizatorii, dar numai pana pe 15 mai. Avand in vedere ca ne apropiem de data de 15 mai, cei de la WhatsApp au reinceput sa afiseze alerta prin care le spune oamenilor ca daca nu accepta acei noi termeni si conditii, vor avea blocat accesul la aplicatia sa de mesagerie, permanent.

WhatsApp: Atentie, Decizia Importanta pentru iPhone, Android

WhatsApp vrea ca oamenii sa se decida daca vor sa accepte, sau nu, noii termeni si conditii pana pe 15 mai pentru a putea impune si modificarile care vin cu aceasta schimbare a conditiilor de folosire pentru aplicatie. WhatsApp este hotarata sa nu renunte la absolut niciuna dintre modificarile pe care le-a pregatit pentru toti utilizatorii sai, astfel ca e bine sa stiti din timp ceea ce se intampla pentru ca dupa 15 mai s-ar putea sa nu mai aveti acces la conturi.

WhatsApp spune ca niciunul dintre cei care nu accepta termenii si conditiile de utilizare ai platformei de mesagerie nu vor putea decat initial sa primeasca mesaje de la alti oameni, fara a putea trimite ceva. Apoi accesul va fi restrictionat total, astfel ca aplicatia WhatsApp nu va mai putea fi folosita, iar la 3 luni de la suspendarea accesului la cont, acesta va fi sters in totalitate, deci trebuie sa luati o decizie grea din timp pentru a nu ramane fara acces la platforma.

WhatsApp va trece cel mai probabil printr-un nou scandal din cauza reimpunerii schimbarilor aduse de catre termenii si conditiile sale de folosire, asa ca s-ar putea sa vedem noi critici serioase la adresa sa.