Vodafone: Anunt Oficial Special, ce Ofera Gratuit Clientilor

Vodafone tiktok

Vodafone si-a luat prin surprindere clientii din toata Romania astazi cu un anunt oficial special prin care anunta o noua gratuitate serioasa pentru milioane de clienti care-i folosesc serviciile. Mai exact, dupa ce a decis sa ofere gratuitate pentru folosirea WhatsApp, Facebook si Instagram, in ceea ce priveste consumul de trafic de internet, cei de la Vodafone au decis acum ca si TikTok trebuie trecuta pe lista aplicatiilor in care traficul nu se contorizeaza.

Vodafone a facut in mod oficial astazi anuntul special care vizeaza milioanele de clienti din toata tara care au cartele prepay, astfel ca incepand cu extraoptiunea de 6 euro toti au trafic de internet gratuit in TikTok. Avand in vedere ca platforma TikTok e gandita pentru distributia de clipuri video, gratuitatea pe care Vodafone o ofera pentru clienti le va aduce acestora posibilitatea de a se bucura de vizualizare nelimitata pentru continut fara contorizarea traficului.

Vodafone: Anunt Oficial Special, ce Ofera Gratuit Clientilor

Vodafone nu spune si daca va fi redusa calitatea clipurilor video pe care clientii cu cartele prepay le urmaresc prin platforma TikTok, insa e de asteptat ca aceasta sa fie redusa din moent ce traficul nu e contorizat. E foarte posibil sa fie vorba despre o reducere substantiala a rezolutiei pentru clipurile video TikTok, cei de la Telekom facand acelasi lucru pentru abonamentele nelimitate, deci nu e exclus ca Vodafone sa faca la fel.

Vodafone este, din cate stiu eu, singurul operator de telecomunicatii care ofera gratuitate la folosirea TikTok, asta desigur separat de ofertele care aduc trafic de internet nelimitat pentru clientii din toata Romania. Decizia celor de la Vodafone este una faorte importanta, si asta pentru ca TikTok este o platforma de socializare extrem de populara, iar eliminarea contorizarii traficului de internet le va oferi mai multor oameni acces la continut, dar si posibilitatea de a crea si partaja continut.

Vodafone ofera mai multe detalii despre aceasta decizie direct in cadrul website-ului sau, astfel ca puteti merge acolo pentru a descoperi ce conditii exista pentru a profita de tot acest sistem.