Android: Google face o Schimbare Majora Asteptata de Mult

Android jucatori

Android are in sfarsit facuta in telefoanele tuturor utilizatorilor o schimbare pe care cei de la Google o asteptau de foarte multa vreme, una care ar fi trebuit sa vina inca de acum cativa ani. Mai exact, cei de la Google s-au gandit ca in telefoanele cu sistem de operare Android ar trebui sa existe un Game Mode, adica o functie care sa “stoarca” din telefoane fiecare “picatura” de performanta pe care acestea le au pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta de joc imbunatatita.

Android are implementata aceasta schimbare majora dupa ce in decursul ultimilor ani mai multi producatori de telefoane mobile au decis sa ofere functii de acest gen pentru dispozitivele lor. Acum Google vrea sa ofere ceva unificat pentru toate modelele de telefoane care ruleaza Android, iar asta in conditiile in care fiecare producator a avut pana acum implementarea proprie si nu toate s-au dovedit a fi chiar atat de bune precum si-ar fi dorit oamenii.

Android: Google face o Schimbare Majora Asteptata de Mult

Android jucatori performante

Android are acest game mode implementat in versiunea 12 a sistemului de operare pentru telefoanele mobile, iar o sectiune speciala din aplicatia pentru setari va avea disponibila functia aceasta. Google a gandit totul cu 3 setari care pot fi alese de catre utilizatorii Android, fiecare dintre ele fiind facuta pentru a oferi o experienta diferita de joc, asa ca jucatorii trebuie sa aleaga cu foarte mare atentie ceea ce vor pentru a avea parte de o experienta cat mai buna.

Android are in primul rand o setare pentru performante bune in joc, adica FPS ridicat, si asta probabil ca va reduce intr-o anumita masura calitatea graficii pentru ca fluiditatea sa fie cat mai mare. A doua setare foloseste setarile standard ale jocului, in timp ce ultima este gandita pentru a reduce cat mai mult consumul de energie in timp ce ne jucam, iar aici probabil ca vorbim din nou despre reducerea graficii si a altor elemente care consuma energie.

Android are toate aceste modificari testate acum in versiune beta de catre cei de la Google, astfel ca ramane sa vedem cand anume vor fi ele lansate in versiune finala pentru noi toti.