PS5: Anuntul Oficial de la Sony cu Privire la Noile Console

PS5 succes

PS5 este consola lansata de catre compania Sony la finalul anului trecut, ea fiind asteptata de catre foarte multi oameni din intreaga lume pentru ca s-a dovedit a fi gandita special pentru performante ridicate si o evolutie a gaming-ului asa cum il stim.

PS5 a avut vanzari foarte bune in perioada imediata lansarii, insa lucrurile nu s-au oprit acolo, iar asta pentru ca inca se inregistreaza vanzari consolidate pentru noua consola, in ciuda problemelor de productie cu care Sony s-a confruntat pana acum.

PS5 a inregistrat vanzari de 7.8 milioane de unitati din momentul lansarii si pana acum, 3.3 milioane de unitati vandute doar in T1 2021, scaderea fata de T4 2020 fiind normala, dar nu inseamna ca lucrurile vor merge in aceeasi directie si in urmatoarele luni.

PS5 inca mai are probleme de productie din cauza carora nu se acopera cererea de pe piata, iar criza globala a chip-urilor mai mult ca sigur va avea un impact serios asupra posibilitatilor de achizitie a noii console a companiei Sony in perioada urmatoare.

PS5 poate fi cumparata acum din mult mai multe locatii decat in lunile anterioare, insa problema cea mai mare este ca stocurile nu sunt totusi suficiente pentru a acoperi dorinta consumatorilor de a cumpara noua consola a companiei Sony.