BRD Romania: Important Anunt Oficial pentru Toti Clientii

BRD Romania majoritate

BRD Romania vizeaza clientii din toata Romania cu un important anunt oficial care ar trebui sa ajunga in atentia lor pentru ca in aceasta perioada sunt afectati de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la BRD Romania si-au anuntat programul de Paste in Romania, si dezvaluie ca unitatile lor din toata tara vor fi inchise in 2 zile in care in mod normal ar fi trebuit sa fie deschise, ceea ce vedem, desigur, inclusiv la alte banci, sau lanturi de hypermarket-uri.

BRD Romania a luat acesta decizie pentru ca asta se intampla in mod obisnuit in aceasta perioada din an, si am vazut decizii similare luate de catre banca inclusiv anul trecut. Acum cei de la BRD Romania le spun clientilor din toata tara ca in zilele 1 mai si 3 mai majoritatea unitatilor proprii vor fi inchise in toata tara, exceptie facand cele care se afla in centrele comerciale in care exista program de lucru, iar clientii pot intra pentru a isi face cumparaturile.

BRD Romania: Important Anunt Oficial pentru Toti Clientii

BRD Romania, la fel ca si alte banci din tara noastra, decide sa pastreze deschise locatiile din acele centre comerciale pentru romanii care au nevoie sa ajunga acolo, astfel ca ele sunt singurele deschise in 1 mai si 3 mai. In ziua de 2 mai toate unitatile BRD Romania vor fi inchise, iar asta pentru ca si aproape toate centrele comerciale vor fi inchise, exceptie putand face unul, sau 2, din Bucuresti, in care de obicei exista program dupa ora 12:00 in aceste zile.

BRD Romania are pe website-ul sau toate detaliile in legatura cu programul de functionare pentru Paste, asa ca puteti merge acolo pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stiti, inainte de a incerca sa mergeti undeva. In toata aceasta perioada cei de la BRD Romania le vor oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a se folosi inclusiv de serviciile online ale bancii pentru a rezolva orice fel de probleme intampina, astfel ca e bine sa stiti si asta.

BRD Romania va reveni la normal cu programul incepand cu data de 4 mai, asa cum se intampla si in celelalte institutii bancare din Romania, sau in alte magazine mari din toata tara.