WhatsApp: Importanta Actualizare Lansata pe iPhone, Android

WhatsApp participanti

WhatsApp are o surpriza foarte interesanta pentru toata lumea care foloseste aplicatia de pe iPhone si Android, iar asta pentru ca o noua versiune a aplicatiei a fost lansata, si ea vine cu o actualizare importanta. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a le oferi utilizatorilor de telefoane iPhone si Android o functionalitate care este testata in versiune beta de ceva vreme cu anumite persoane, ea fiind acum disponibila in mod oficial pentru toata lumea.

WhatsApp s-a gandit ca nu ar fi o idee rea daca le-ar pune utilizatorilor sai la dispozitie o noua functie speciala care le-ar oferi posibilitatea de a vedea previzualizarile pentru imagini si clipuri video intr-un format mai mare. V-am vorbit despre aceasta functionalitate acum cateva saptamani, cand ea a fost descoperita pentru prima oara in testare in versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone si Android, iar acum totul este oficial.

WhatsApp: Importanta Actualizare Lansata pe iPhone, Android

WhatsApp ne ajuta sa avem parte de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre folosirea aplicatiei sale, astfel ca implementarea acestei schimbari este o decizie importanta si buna pentur noi. Toate pozele si clipurile video vor fi afisate din start intr-o forma mai mare cand le primim, iar desigur ca accesarea lor va permite vizualizarea pe intregul ecran al telefoanelor, ceva ce se intampla oricum si pana in momentul de fata pentru noi.

WhatsApp nu a facut doar atat, iar asta pentru ca a modificat inclusiv setarile pentru modul in care participantii grupurilor de conversatii pot trimite mesaje care dispar dupa o anumita perioada de timp. Acum oricare dintre utilizatorii unui grup de conversatii pot face acest lucru, si pot modifica inclusiv aceasta setare, cei de la WhatsApp considerand ca nu ar fi o idee rea daca le-ar oferi oamenilor optiunea de a face acest lucru acum.

WhatsApp a lansat toate aceste noutati pentru miliardele de telefoane iPhone si Android care folosesc platforma in momentul de fata, astfel ca oricine se poate bucura de ele in acest moment.