Netflix: Anuntul Oficial care-i Vizeaza pe TOTI Romanii

Netflix aliniere

Netflix are astazi un nou anunt oficial care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, si vorbim despre vesti extrem de bune despre care oricine ar trebui sa afle chiar in momentul de fata. Mai exact, Netflix a dezvaluit care sunt noile filme, seriale, documentare, care fac parte din platforma sa incepand cu luna mai a acestui an, si puteti vedea ca vorbimd espre foarte multe surprize extrem de interesante care au fost lansate pentru toata lumea.

Netflix a anuntat ca de la finalul saptamanii trecute sunt disponibile in cadrul platformei sale titlurile And Tomorrow the Entire World, Pet Stars, The Innocent, sau Mitchells vs The Machines. Mai mult decat atat, sezonul al doilea al The Unremarkable Juanquini este deasemenea disponibil in cadrul platformei Netflix impreuna cu Fatma, Headspace guide to sleep, Sexify, Yasuke, sau sezonul al patrulea al Go! Go! Cory Carson.

Netflix: Anuntul Oficial de care TOTI Romanii sunt Vizati

Netflix spune deasemenea ca in saptamanile urmatoare asteptam o serie intreaga de alte titluri extrem de interesante in cadrul platformei sale, ele urmand a fi lansate segmenta. Mai exact, cei de la Netflix anunta ca putem astepta lansarea Money: Explained, sezonul 4 al Castlevania, Halston, sezonul al doilea al Who Killed Sara ?, sau sezonul al doilea a serialului Special, toate acestea fiind in pregatire pentru lansare de catre compania americana.

Netflix are deasemenea pregatite acum pentru lansare sezonul al treilea al The Kominski Method, partea a doua a sezonului al cincilea al serialului Lucifer, si serialul Carnaval. Dupa cum puteti vedea, cei de la Netflix intind lansarile de filme si seriale pana undeva prin luna iulie, dar desigur ca exista mai multe surprize extrem de interesante care sunt in pregatire in momentul de fata pentru toata lumea, deci avem mai mult ca sigur ce astepta.

Netflix vrea sa le ofere romanilor cat mai multe motive sa ii devina abonati, sau sa nu renunte la abonamente, asa ca tot ceea ce vedem este doar o dovada a surprizelor care vor mai veni pentru noi.