Netflix: Anunt Oficial, Cum ii Surprinde pe Toti Romanii Azi

Netflix programare

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, si in Romania se aplica deasemenea acest lucru, milioane de oameni folosind-o pentru a vedea filmele si serialele favorite. Cei de la Netflix stiu cat de mare este interesul romanilor pentru noutati, astfel ca au dezvluit care vor fi filmele si serialele importante care vor ajunge in luna mai pentru toata lumea, iar mai jos puteti vedea in treaga lista care a fost publicata de companie.

Netflix spune ca in luna mai va lansa filmele And Tomorrow the Entire World, Milestone Monster, Super Me, Aferimi, Dance of the Forty one, Oxygen, sau Fellini – I am a Clown. In luna mai vor fi deasemenea oferite filmele I am all girls, Ferry, The Strange House, The Woman in the Window, Gladiator, Johnny English Reborn, Army of the Dead, sau Blue Miracle, toate datele fiind mai jos, si puteti vedea ca nu vorbim doar despre noutati.

Netflix: Anunt Oficial, Cum ii Surprinde pe Toti Romanii Azi

Netflix a dezvaluit deasemenea lansarea unor seriale noi, sau a unor sezoane noi pentru seriale existente, printre titlurile mentionate fiind unele foarte populare. The Upshaws, Haunted, Love, Death & Robots, Move to Heaven, Fifty Shades of Grey, Pitch Perfect, Special, The Neighbor, Black Space, Ragnarok, Lucifer, sau The Kominski Method, Netflix avand foarte multe titluri surprinzatoare pregatite pentru abonatii din Romania, si alte tari de pe glob.

Netflix mai are si alte desene animate, seriale de tip anime, plus alte tipuri de continut pe care abonatii din Romania il apreciaza, asa ca vom avea destule noutati interesante in luna mai. Asa cum ne-a obisnuit pana acum, Netflix a pregatit pentru luna mai cateva zeci de filme, seriale, si nu numai, pe care le vom putea vedea, si daca obisnuiati sa urmariti toate noutatile, atunci acuma veti ce sa asteptati, mai ales ca sunt disponibile si datele pentru fiecare in parte.

Netflix va anunta cel mai probabil in fiecare luna noutatile importante pe care le ofera pentru platforma sa, insa acestea sunt doar schimbarile notabile care sunt oferite pentru noi.